Galerija +0 Mirta Miler

Obično svi obožavaju svaki potez koji napravi ova TikTokerica, ali posljednji nije naišao na odobravanje. Stavila je novu tetovažu, a komentari ispod videa pokazuju da nitko ne dijeli oduševljenje s njom.

Nije svaka ideja koju dobijemo baš dobra, i toga smo svjesni. Pa ipak, nekada si ne možemo pomoći i svejedno napravimo to što smo zamislili. Mirta je stavila novu tetovažu i priznala da joj je ovo bila jako impulzivna odluka i da nikada prije nije neku tako donijela. Ponosno je pokazala tu novu tetovažu, a reakciju počele pristizati sa svih strana, i većina je negativna. Hrpi njenih fanova se ne sviđa ova nova tetovaža i polovica u komentarima misli da je to bila loša odluka. Od toga da neće izgledati lijepo kada prođe nešto vremena, do toga da je mjesto malo nezgodno, a tetovaža možda malo prevelika za njega…kritike su stigle na sve.

 

@mimiermakeup This was the most impulsive decision ever, thank u @krunatattoo #tattoo #gettingatattoo #tattooideas ♬ BIZCOCHITO - ROSALÍA

 

A tetovaža je: na gornjoj strani šake! Što je točno tetovirala je malo teško objasniti, ima i srčeka i vatrica i zvjezdica. Tetovaža izgleda jako random, a iako nije otkrila, vjerojatno Mirti ima neko značenje, koje će nam svima, nadamo se, uskoro otkriti. Kako će tetovaža izgledati kada zaraste, vidjet ćemo, ali sigurno je i sama svjesna svega toga, jer to su stvari koje nam prije tetoviranja objasne tattoo umjetnici.

 

 

Neki kažu da izgleda jako loše nacrtano i da djeluje kao naljepnica. Kako se tebi čini?

Sviđa li se tebi nova Mirtina tetovaža?

Ukupno glasova:

Na kraju krajeva, tetovažu je stavila ona i bitno je da se njoj sviđa.

Cara Delevingne Cara Delevingne je neprepoznatljiva – mnogi su zabrinuti, a misle da ima problema i s ovisnošću

Dated & Related Na Netflixu je krenula najneugodnija dejting reality emisija – i već je u top 10 najgledanijih

Mirta Miler tetovaža nova tetovaža na ruci šaka anketa

Još vijesti