Galerija Noah Centineo Noah Centineo - 1 Noah Centineo - 2 +3 Noah Centineo - 3

Nije o njemu bilo traga ni glasa mjesecima, a onda se iznenada pojavio s obrijanom glavom na nulu i novom tetovažom na njoj! Definitivno puno drugačije nego što ga se sjećamo iz 'To All The Boys' filmova.

Imidž slatkice je ostavio iza sebe. Tako se barem čini s obzirom na nove fotke koje su uhvatili paparazzi. Noah Centineo je svima poznati po svojoj frizuri, pomalo duljoj, lagano kovrčavoj kosi, koja mu stoji odlično i zbog koje smo se svi i zaljubili u njega. Nekada ju skrati, nekada pusti, ali nikada nije napravio ovoliko drastičnu promjenu.

Bryce Hall i Miley Cyrus Tračevi o slavnima: 'Obični' ljudi koji su ih poznavali prije slave otkrili su tko je dobar, a tko ne

Svu je kosu obrijao i ošišao se na nulu. Za glumce to nije ništa neobično jer nekada moraju svoj fizički izgled prilagoditi ulozi koju tada glume, ali ipak, jedan detalj koji je dodao na glavu sigurno nema veze s ulogom. A to je tetovaža medvjeda – na glavi. I da to ne bude kraj, usput je dodao i naušnicu u uho. Potpuno novi izgled!

 

 

 

 

Neki su fanovi oduševljeni i kažu da izgleda prezgodno, a neki su zgroženi i pitaju se zašto je to napravio kada je bio tako zgodan. Pa ipak, najveći i najzanimljiviji misterij je tetovaža. S obzirom da fotke nisu super kvalitetne, teško ju je dobro vidjeti, ali se može razaznati da se radi o nekoliko medvjeda. Jedan veći i dva manja. Slatko, ali zar nije bilo boljeg mjesta za nju?

Kada je prvi put ošišao svoju kosu, još 2019. godine, fanovima nije bilo dobro i preplavili su društvene mreže reakcijama. Ovog puta im isto vjerojatno neće biti dobro.

MTV VMA Tko je oduševio s izgledom na dodjeli MTV nagrada, a tko fejlao? Lizzo kao kaos, a Blackpink top

noah centineo Izgled Frizura tetovaža Novi Izgled foto kako izgleda

Još vijesti