Galerija Cara Delevingne Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 3 +4 Cara Delevingne - 4

Poznata manekenka i glumica u zadnje vrijeme očito prolazi kroz teško razdoblje. To se može iščitati na njezinim fotkama koje su objavljene na društvenim mrežama u zadnjih nekoliko tjedana.

Cara Delevingne poznata je manekenka i glumica, a trenutno je najpoznatija po svojoj ulozi u seriji 'Only Murders in the Building'. Nije poznata samo po tome nego i po drugim glumačkim ulogama koje je imala, kao i po modelingu s obzirom na to da nosi revije već dugi niz godina.

 

 

No, njezini obožavatelji, ali i oni koji to nisu, postali su zabrinuti za njezino stanje. U posljednje vrijeme na društvenim mrežama sve češće viđamo fotografije na kojima Cara izgleda užasno. Normalno je da celebovi ne mogu svaki dan biti dotjerani od glave do pete, ali njezine posljednje slike izgledaju pomalo zabrinjavajuće.

 

 

Fotografi su je ulovili na putu do aerodroma gdje Cara izgleda poprilično loše, a na nogama uopće ne nosi cipele već hoda samo u čarapama. Niti na jednoj od tih posljednjih fotografija nije imala cipele, tenisice niti ništa drugo na nogama osim običnih žutih čarapa u kojima je hodala. To nisu jedine fotografije gdje tako izgleda s obzirom na to da je i nedavno 'uhvaćena' u lošem izdanju koje naslućuje da možda ima nekih problema, a skoro na svakoj fotografiji drži cigaretu u ruci.

 

 

S obzirom na to da Cara i nije imala baš ovakvih situacija koje su se uzastopno ponavljale u njezinoj karijeri, nije ni čudno što su mnogi postali zabrinuti.

 

 

Neki čak nagađaju da možda ima problema s nekom ovisnošću, iako to nigdje nije potvrđeno. Nadamo se da Cara ima samo loš dan ili da prolazi kroz neku fazu koja će joj brzo proći, a vjerujemo da se s time mnogi slažu.

Slika nije pronađena 'Muževna' Cara Delevingne je za njih mala beba – Instagram su preplavile nove obrve koje dečki hejtaju

Slika nije pronađena Selena je nedavno stavila novu tetovažu - ispada da je to bila zajednička! Evo tko to ima identičnu

Cara Delevingne celebrity Pušenje ovisnost loše stanje užasan izgled zabrinutost

Još vijesti