Galerija Shawn Mendes s kratkom kosom Shawn Mendes - 7 Shawn Mendes - 5 +3 Shawn Mendes - 4

Shawn Mendes iskreno je progovorio o svojoj borbi s mentalnim zdravljem u intervjuu za Wall Street Journal.

24-godišnji pjevač prošle je godine u srpnju prekinuo turneju „Wonder: The World Tour“, što je za njega predstavljalo vrlo tešku odluku, ali u konačnici ispravnu, jer se mogao posvetiti sebi i poraditi na poboljšanju svojeg unutarnjeg stanja i izliječenja.

„Proces je bio vrlo težak. Puno sam radio na terapiji, puno sam pokušavao shvatiti kako se osjećam i zbog čega se tako osjećam“, rekao je Shawn.

U tom procesu, oslonio se i na bliske ljude u svojem životu koji su mu pomogli. Kako kaže, očito mu je trebalo samo malo vremena da se prizemlji i provede neko vrijeme s obitelji i prijateljima.

 

 

„Zahvaljujem ljudima koji su bili puni ljubavi i puni razumijevanja. Sad vidim kako kultura počinje dolaziti do mjesta gdje mentalno zdravlje postaje prioritet“, komentirao je pjevač stanje u društvu, koje očito ide na bolje, barem što se odnosa prema mentalnom zdravlju tiče.

Kako je Shawn imao predivnu kovrčavu kosu, obožavatelje je iznenadilo kad je obrijao glavu i drastično promijenio svoj izgled.

Pjevač je otkrio kako je osjećao poriv da se malo „prodrma“.

„Mislim da bi svi trebali znati kako izgledaju s obrijanom glavom“, našalio se on.

Svakako je dobra vijest za sve obožavatelje to što Shawn i dalje ima želju za stvaranjem glazbe. U razgovoru za Wall Street Journal otkrio je kako je sada spreman početi raditi na nekim novim pjesmama pa vjerujemo da će se Shawn vratiti uskoro s novim hitovima i jači nego ikad prije. 

Shawn Mendes Cure tuguju: Shawn Mendes je promijenio frizuru i nova im se baš i ne sviđa

 

Shawn Mendes Shawn Mendes i borba s mentalnim zdravljem mentalno zdravlje je prioritet Shawn Mendes objasnio zašto je obrijao glavu

Još vijesti