Galerija Shawn Mendes Shawn Mendes - 1 Shawn Mendes - 2 +3 Shawn Mendes - 3

Nema razloga mijenjati nešto što je dobro. Shawn Mendes već godinama ima istu frizuru i ne znamo je li mu dosadila ili koji je točno razlog, ali sada ju je promijenio. Cure već danima tuguju zbog njegove kose.

Godinama Shawn ima istu frizuru, dulju kosu, prirodne kovrče i smeđu boju. S obzirom da je pjevač, ne mora kao glumci nekada zbog uloga mijenjati svoj izgled. Nikome nije jasno što mu je sada došlo da je promijenio frizuru koja je već postala njegov zaštitni znak. Možda mu je nakon toliko dugo vremena dosadilo nositi uvijek istu frizuru, a možda je i on odlučio „nova godina, novi ja“ pa je krenuo s promjenom frizure. Cure su bile lude za njim i njegovom divnom kosom, a kada su ga vidjele s novom frizurom – bio je to hladna tuš. Tuga na sve strane u komentarima. Ovako je izgledao prije.

 

 

A ovako izgleda na posljednjim fotkama kada su ga paparazzi uhvatili u Los Angelesu na doručku s prijateljima. Obrijao je glavu!

 

 

Dobro, ne baš na nulu, ali i dalje vrlo kratko naspram prijašnje frizure. Itekako velika razlika! Djevojke i nisu baš oduševljene i oplakuje se stara frizura. Na svu sreću, to je samo kosa i brzo će opet narasti. Možda je ovo znak da se Shawn sprema za svoju novu glazbenu eru i da će napokon doći i nova glazba.

 

 

Od pjesme nakon prekida s Camilom, Shawn nije objavljivao nikakvu novu glazbu. Posljednji projekt koji je imao je da je dao glasu liku Lyla u filmu „Lyle, Lyle, Crocodile“.

Kim Kardashian - 1 Misliš da je nešto od ovoga prava kosa od Kim K.? Nije – sad je pokazala kako stvarno izgleda

Shawn Mendes kako izgleda sada 2023. nova frizura nova kosa ošišao se Slavne osobe

Još vijesti