Galerija Shawn Mendes Shawn Mendes Shawn Mendes - 7 +4 Shawn Mendes - 3

Shawn kao da se nakon prekida s Camilom Cabello povukao iz javnosti. Nema nove glazbe, ne pojavljuje se na događanjima, a nije aktivan ni na društvenim mrežama. Posljednja mu je objava na Instagramu još iz lipnja!

Jedino kada u posljednje vrijeme viđamo Shawna i kada saznajemo nešto novo o njemu je kada ga uhvate paparazzi. Nije aktivan na društvenim mrežama, ne objavljuje novu glazbu, ne pojavljuje se na dodjelama nagrada i drugim događanjima – nema od njega ni traga ni glasa. Povukao se iz javnog života, bez ikakve najave, a fanovi se pitaju što se događa.

Kim Kardashian Kim Kardashian ima više glumačkog iskustva nego što misliš – evo gdje je sve do sada glumila

Sada su ga paparazzi uhvatili u Los Angelesu dok je obavljao neke stvari sa svojom obitelji. Iako smo ga već ranije ove godine vidjeli s malom bradicom, sada je izgleda odlučio da ju nastavlja puštati. Sve mu je dulja i dok se nekima ovaj novi look sviđa, drugi kažu u komentarima da izgleda pomalo kao beskućnik.

 

 

 

 

Navikli smo vidjeti ga totalno obrijanog pa će samo trebati neko vrijeme da se naviknemo na ovaj novi imidž.

 

 

Kako se tebi sviđa Shawn s ovako malo duljom bradicom?

Izgleda li ti bolje Shawn Mendes s bradicom ili bez?

Ukupno glasova:

Kako slavni odrastaju, tako mijenjaju i imidž, a nekada je to fanovima teško prihvatiti. Shawn već ima 25 godina i naravno da neće izgledati isto kao kada je imao 19. S bradicom ili bez, totalno nam je sladak!

Sydney Sweeney Barbie, jesi li to ti? Sva u ružičastom, Sydney Sweeney pripremila veliki rođendanski party

Shawn Mendes Novi Izgled kako izgleda danas s bradicom pušta bradu slavni

Još vijesti