Galerija +0 Selena Gomez

Sinoć se održala filmska dodjela nagrada Golden Globes. Na njoj su se pojavile velike filmske zvijezde poput Brada Pitta ili Anye Taylor Joy te Jenne Ortege. Prava kombinacija starijih glumaca i onih mlađih čije vrijeme tek dolazi.

Sinoć se održala jedna velika filmska dodjela nagarada – Golden Globes. Na njoj se okupljaju neka od najvećih glumačkih imena. Iako nisu Oscari, ipak je i ova nagrada bitna. Bilo je tu hrpa poznatih lica koji su prošetali crvenim tepihom i izgledali wow. Nama je za oko zapela Selena. Selena Gomez je izgledala predivno na crvenom tepihu Golden Globesa, a i vidjelo se na njoj da je itekako sretna.

Selena Gomez Selena Gomez se ne srami pokazati svoje tijelo u badiću – i svima nam treba biti inspiracija za ljeto

S obzirom da je sve manje aktivna u glazbenoj karijeri, a sve više aktivna na filmskom platnu, nije iznenađujuće da se pojavila i na ovoj velikoj dodjeli nagrada. Izgledala je elegantno i baš kao prava filmska diva.

 

 

Ono što nas je posebno rastopilo je njena pratnja! Dok su drugi dolazili u paru s dečkom ili djevojkom, Selena je crvenim tepihom prošetala sa svojom mlađom sestricom. Gracie Teefey je Selenina sestra, a iako ima tek 9 godina, izgledala je totalno glamurozno. Prava mala diva! Selena s njom često objavljuje TikTok videe, a i fotke na Instagramu. Gracie u zlatnoj haljini i šljokičastim cipelama na peticu izgleda divno.

 

 

 

 

Prije nego se netko sjeti da štikle nisu za tako mlade djevojčice, peta na ovima koje je nosila Gracie je jako mala, a i ipak se radilo o glamuroznom događanju. Tko nije kao mali krao mami štikle? Oni koji su imali posebno sreće su vjerojatno dobili i svoje male štiklice u kojima su hodali po kući. Selena i Gracie su bile oličenje elegancije!

Najljepše haljine s crvenih tepiha u 2022. Prisjetili smo se haljina koje su obilježile crvene tepihe u 2022. godini i odabrali najljepša izdanja

Selena Gomez Golden globes crveni tepih haljina kako je izgledala pratnja slatka pratnja s kim je došla

Još vijesti