Galerija Selena Gomez Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 2 +3 Selena Gomez - 3

Sinoć se održala filmska dodjela nagrada Golden Globes. Na njoj su se pojavile velike filmske zvijezde poput Brada Pitta ili Anye Taylor Joy te Jenne Ortege. Prava kombinacija starijih glumaca i onih mlađih čije vrijeme tek dolazi.

Sinoć se održala jedna velika filmska dodjela nagarada – Golden Globes. Na njoj se okupljaju neka od najvećih glumačkih imena. Iako nisu Oscari, ipak je i ova nagrada bitna. Bilo je tu hrpa poznatih lica koji su prošetali crvenim tepihom i izgledali wow. Nama je za oko zapela Selena. Selena Gomez je izgledala predivno na crvenom tepihu Golden Globesa, a i vidjelo se na njoj da je itekako sretna.

Selena Gomez Selena Gomez se ne srami pokazati svoje tijelo u badiću – i svima nam treba biti inspiracija za ljeto

S obzirom da je sve manje aktivna u glazbenoj karijeri, a sve više aktivna na filmskom platnu, nije iznenađujuće da se pojavila i na ovoj velikoj dodjeli nagrada. Izgledala je elegantno i baš kao prava filmska diva.

 

 

Ono što nas je posebno rastopilo je njena pratnja! Dok su drugi dolazili u paru s dečkom ili djevojkom, Selena je crvenim tepihom prošetala sa svojom mlađom sestricom. Gracie Teefey je Selenina sestra, a iako ima tek 9 godina, izgledala je totalno glamurozno. Prava mala diva! Selena s njom često objavljuje TikTok videe, a i fotke na Instagramu. Gracie u zlatnoj haljini i šljokičastim cipelama na peticu izgleda divno.

 

 

 

 

Prije nego se netko sjeti da štikle nisu za tako mlade djevojčice, peta na ovima koje je nosila Gracie je jako mala, a i ipak se radilo o glamuroznom događanju. Tko nije kao mali krao mami štikle? Oni koji su imali posebno sreće su vjerojatno dobili i svoje male štiklice u kojima su hodali po kući. Selena i Gracie su bile oličenje elegancije!

Najljepše haljine s crvenih tepiha u 2022. Prisjetili smo se haljina koje su obilježile crvene tepihe u 2022. godini i odabrali najljepša izdanja

Selena Gomez Golden globes crveni tepih haljina kako je izgledala pratnja slatka pratnja s kim je došla

Još vijesti