Najljepše haljine s crvenih tepiha u 2022.

Približavamo se kraju još jedne godine.
Vrijeme je da se osvrnemo na proteklih 12 mjeseci i odaberemo najspektakularnija izdanja s crvenog tepiha, koja ćemo još dugo pamtiti.

Pa krenimo redom

1. Blake Lively na Met Gali

Blake se pojavila u haljini u kojoj je izvela umjetnički performans. Bila je to haljina koja je magično promijenila boju. No, riječ je o haljini s dva lica. Prvo smo vidjeli brončanu stranu haljine s plaštem, a onda je uslijedila čarolija kad su asistenti s Blake skinuli dio plašta pa je ostala samo u tirkiznom šlepu.

 

 

2. Kim Kardashian u haljini Marylin Monroe na Met Gali

Da bi se uvukla u tu haljinu, Kim je morala smršaviti čak 7 kilograma. Do trenutka kada ju je Kim odjenula, haljina je bila u strogo čuvanom trezoru, a Kardashianka je bila prva koja ju je obukla nakon legendarne glumice. To je izazvalo mnogo negativnih komentara na društvenim mrežama uperenih prema muzeju koji je Kim iznajmio haljinu. Kritike su bile još glasnije nakon saznanja da je haljina popucala nakon korištenja. Usprkos svim kontroverzama, moramo se složiti oko jednog, a to je da ju je Kim nosila savršeno.

 

 

3. Kylie Jenner na otvorenju izložbe „Mugler: Couturissime“ u New Yorku

Naizgled jednostavno i crno, ali opet tako moćno izdanje. Kylie je na crveni tepih stigla u crnoj haljini sirena kroja s korzetom, koja je isticala figuru pješčanog sata. Styling je upotpunila dugim rukavicama i dijamantnom krunom koja je svjetlucala pod svjetlima reflektora. Zbog cijelog je outfita i ukrasa na glavi, dobila komplimente da izgleda baš poput božice.

 

 

4. Zendaya na dodjeli Emmyja

Na 74. dodjeli nagrada Emmyja, Zendaya je ušla u povijest kao najmlađa dvostruka dobitnica. No ući će i u povijest njezin odabir haljine, jer je odmah proglašena kraljicom glamura. Haljina bez naramenica, s decentnim srcolikim izrezom, naglašenim strukom i voluminoznim donjim dijelom, podsjetila je na glamur i sjaj starog Hollywooda.

 

 

5. Bella Hadid na filmskom festivalu u  Cannesu

Evo još jedne dame koja je oduševila u crnome. Manekenka je na crveni tepih donijela dozu starog glamura. Riječ je o vintage Versaceovoj haljini iz proljetne kolekcije 1987. godine, otkrivenih ramena i velikog pepluma na njezinim bokovima.

 

 

6. Chrissy Teigen na dodjeli Grammyja

Manekenka je privlačila poglede u ružičastoj kreaciji kineskog brenda Nicole + Felicia Couture. U haljini s volanima i šlepom, bila je slatka, baš poput puslice.

 

 

 

7. Hailey Bieber na Met Gali

Bilo je to prvo Haileyino pojavljivanje nakon što je preživjela blaži moždani udar. Nosila je Saint Laurentovu bijelu satensku haljinu s plaštem od perja. Bila je tako jednostavna, a tako lijepa.

 

 

 

 

 

najbolje haljine na crvenom tepihu najljepše haljine 2022 najbolji crveni tepih 2022

Još vijesti