Galerija Rita Ora Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 +4 Rita Ora - 3

Navikli smo vidjeti slavne osobe s tonom šminke na licu, a onda kada objave selfie na kojem nemaju ni mrvicu makeup-a, pomalo nas iznenade s tim koliko dobro izgledaju. Rita Ora je definitivno zgodnija kada nema šminku.

Rita Ora je izgleda na odmoru jer jedan pogled na njen Instagram i jasno je da uživa. Sunča se i kupa, nema ni trunkice šminke, a prije nekoliko dana počastila je obožavatelje i fotkama u totalno prirodnom izdanju, bez ikakvog glamura i šminke. I pokupila tonu komplimenata! Navikli smo vidjeti Ritu s frizurom i šminkom, rijetko je kada bez imalo ičega na licu. Ovo je njeno standardno izdanje na koje smo navikli.

 

 

Uređene obrve, kontura, iscrtane usne, frizura isfenirana do savršenstva, to je Rita Ora kakvu fanovi imaju priliku vidjeti na koncertima, crvenim tepisima ili u izlascima, a ovo je sada Rita Ora na odmoru, opuštena, bez šminke, s prirodnom kosom – izgleda odlično.

 

 

Pokupila je hrpu komplimenata kada je počela objavljivati fotke s odmora. Možda je tu pomoglo i to što je u badiću pa su se svi divili i njenom tijelu, ali nama je bilo posebno zanimljivo vidjeti ju bez šminke. Izgleda puno bolje kada je u prirodnom izdanju!

kim kardashian Fanovi su se iznenadili kada je Kim Kardashian pokazala kako joj izgledaju prirodne trepavice

charli d'amelio Charli D'Amelio objavila nekoliko fotki bez šminke i pokazala kako realno izgleda koža 17-godišnjaka [FOTO]

Rita Ora bez šminke prirodno izdanje kako izgleda celebrity slavna osoba

Još vijesti