Slika nije pronađena

Čemu se skrivati iza slojeva i slojeva šminke? Ako može Charli izaći bez šminke pred svojih 47 milijuna pratitelja, možeš i ti! U posljednjih je nekoliko objava stavila fokus na svoje lice.

Prištići, crvenilo ili iritacija kože, sve je to normalno, pogotovo u pubertetu. Sretnici su oni koji tada imaju čistu kožu. Svi ostali se bore s nepravilnostima na sve moguće načine i sakrivaju ih od pogleda. Oni koji imaju akne ili prištiće neće se osjećati toliko ugodno u svojoj koži, a to je dobro poznat osjećaj i Charli D'Amelio. Iako smo ju navikli vidjeti u sređenom izdanju, pa čak i kada izgleda kao da nema šminke – zapravo ima. Ne skriva svoju ljubav prema šminkanju i uvijek ima neke slatke lookove.

Charli je pro u kreiranju 'no makeup' makeup izgleda. Ali ima dana kada se ni njoj ne nosi šminka. U posljednjih nekoliko objava koje je stavila na Instagram pokazala je svima kako njeno lice zapravo izgleda. I nije toliko čisto koliko si mislila. I Charli se bori s prištićima. Što je normalno, jer ipak ima 17 godina i to je vrijeme kada svima koža ima ispade i ponaša se ludo.

Fotke koje objavljuje bez šminke su dobra poruka svima mladima koje isto muči problem lošeg tena. Ako može Charli pokazati prištiće svojim 47 milijuna pratitelja, možeš i ti otići u školu bez srama ili stavljanja nekoliko slojeva pudera.

Ljudima je drago da je jedna toliko poznata osoba među mladima spremna objaviti ovako realnu fotku, bez ikakvih filtera i uređivanja. Čak je i sama Charli odgovorila na jednu takvu objavu s Twittera: 'Trebalo mi je puno vremena da se počnem osjećati ugodno u svojoj koži, ali to je kako izgledam. Makeup može samo malo pomoći. Moram imati samopouzdanja i naučiti voljeti svaki 'nedostatak' koji imam i koji me čini jedinstvenom i posebnom na svoj način'.

Mnogi zaborave da je Charli tinejdžerica i da ima samo 17 godina te da se bori s istim problemima kao i ti. Ovakve fotke bez šminke i uređivanja joj sigurno nisu najdraže za objaviti, ali svejedno to radi, jer zna da ju prati puno njenih vršnjaka koji se bore s istim problemom.

Pogledajte još:

Koja je najčudnija stvar koju nosiš u torbici? 7 slavnih cura je otkrilo svoje – i Emma Watson je pobijedila

Celebrity parovi koji razbijaju predrasude – u njihovim slučajevima je cura viša od dečka

Gigi Hadid iz blizu i bez šminke: Kako stvarno izgleda lice ovog popularnog modela? [FOTO]

koža charli d'amelio bez šminke pristici

Još vijesti