U klinču

Za seriju da bude dobra je bitna radnja, ali su isto tako bitni i glumci. Pogođena prava glumačka ekipa može učiniti da serija bude uspjeh ili da bude fejl ako publici glumci nisu sjeli. U ovom su slučaju s glumcima pogodili u potpunosti.

Serija 'U klinču' je tek počela izlaziti, a već se o njoj naširoko priča. Radi se o srpskoj seriji koja je osvojila mladu publiku s cijelog Balkana i za to je bila dovoljna jedna epizoda. Uspjeli su sve zainteresirati, a u tome im je pomogao i jedan od glumaca, Mihajlo Veruović! Ili svima poznatiji kao Voyage. Pjevač se odlučio okušati i u glumačkim vodama i ovo mu je prva uloga ikada. Serija je i za mlade i za starije. Prikazuje jednu obitelj i njihove probleme, ali i probleme i odrastanje njihovih dvoje tinejdžera. Kako piše RTS, boks je središnja tema priče, a serija je negdje između komedije i drame, koja prikazuje realan život.

 

 

Prikazuje se na srpskoj televiziji, ali to je samo 'mali' problemčić koji su već neki riješili. Iako kod nas ne možemo gledati RTS program, postoje aplikacije putem kojih možeš ipak gledati seriju. Ima nekoliko načina, ako ti jedan ne radi, prebaci se na bilo koji drugi. U komentarima na TikTok videu su podijelili drugi savjete gdje.

 

@nijespam #fyp #viral #foryoupage #viraltiktok #tiktokpostonfyp #fypシ #uklincu #voyage #vojaz ♬ original sound - Sped up songs🎶

 

Postoji aplikacija Orion TV preko koje neki kažu da je njima dalo gledati, dok neki kažu da njima nije. Drugi, kojima aplikacija nije radila, gledali su online na stranici dailymotion. Samo otvori stranicu i u tražilicu upiši 'U klincu' i izbacit će ti epizode koje su do sada izašle. Treća opcija koja se spominje je preko aplikacije RTS Planeta. Jedna od tih opcija će sigurno raditi i tebi! Epizode traju po nekih 40-50 minuta i za sada ih ima tri, a u sezoni koja se emitira bit će ih 30.

Euphoria 'Euphoria' više nikad neće biti ista: Jedan glavni lik odlazi zauvijek

Never Have I Ever 'Never Have I Ever' fejl: Fanovi su uočili jednu nezgodnu stvar u vezi Paxtona

nova_serija u klinču voyage gdje gledati iz hrvatske

Još vijesti