Galerija Voyage Voyage - 1 Voyage - 2 +3 Voyage - 3

Voyage je posljednjih godina sakupio hordu obožavateljica, a kada ima koncert, to je apsolutno ludilo. Jedna je cura imala rođendan baš na dan koncerta i Voyage joj je poklonio sitnicu i sve oduševio tim malim znakom pažnje.

Koliko god da je na koncertu bitna glazba, jednako je bitna i interakcija izvođača s publikom. Ako će pjevač doći, svoje otpjevati i otići, neće ostaviti dojam. Zato danas sve više, i manji i veći, izvođači stavljaju fokus na koncertima i na interakciju s publikom. Voyage je na jednom od posljednjih nastupa fanove oduševio gestom, a sva sreća, netko je taj trenutak i snimio i tako ga ovjekovječio. Jedna je cura u publici imala rođendan, a on je kada je to saznao, poklonio je malu sitnicu. Svoju maramu! Nekome bezveze, ali njegovom fanu velika stvar.

 

@tejjjaa duša @Voyage #vojaz #labamba #hercegnovi #foryou #fyp #xyzbca ♬ original sound - Теа

 

Video je postao viralan, a posebno je svima simpatična i cura koja se iz pozadine dere da je i njoj isto rođendan. Ovo je samo jedan od načina na koji je oduševio fanove na koncertu. Redovito se uvijek sa svima fotka, snima se s ljudima za TikTok videe, ne smeta mu da ga snimaju, grle…izgleda da mu za svoje obožavatelje ništa nije teško.

 

 

U komentarima su svi zasuli Voyaga pozitivnim komentarima i žele biti na mjestu te djevojke.

Voyage i Breskvica Balkanski slavni parovi čiji su prekidi fanovima posebno teško pali – za nekima i dalje tugujemo

Tangled Internet je pronašao curu i dečka koji izgledaju ISTO kao Rapunzel i princ iz 'Tangleda'

 

voyage koncert obožavateljica poklon za rođendan fanovi

Još vijesti