Slika nije pronađena

Za Baku i Anju ova godina nije počela baš najbolje. Tek smo ušli u 2022., a jedan od najpoznatijih parova s Balkana objavio je da su prekinuli. Iako su izgledali kao super par, u njihovoj je vezi bilo problema.

Nova godina Baki baš i nije za sada donijela puno sreće. Pred kraj prošle godine se na njega srušila ogromna količina hejta nakon smrti srpske youtuberice Kristine Đukić, toliko da to više nije mogao podnijeti i morao se na kratko maknuti s Balkana. Činilo se kao da su se odjednom svi okrenuli protiv njega, a i sam je priznao da mu je to ekstra teško palo jer nije bio kriv. Ili tako barem on tvrdi. Sada se pak dogodila druga stvar koja ga je još malo dodatno uzdrmala, a to je prekid veze.


Foto: Instagram – bakaprase

On i influencerica Anja Blagojević su u vezi bili prilično dugo i činili su se svima sretni, ali svaki par ima svoje probleme, a njihovi su izgleda postali preveliki i razdvojili ih. Baka je na svom Instagramu objavio da su glasine točne i da su prekinuli, a razlog je taj da se više nisu slagali i da im je veza naletjela na zid i jednostavno nije išla dalje.

Sve je fotke sa sada bivšom djevojkom obrisao, kao da nikada nije niti postojala. Također je najavio da će se kratko povući iz javnog života jer mu treba vrijeme da se sabere. Anja na svojim društvenim mrežama nije ništa pričala o prekidu, ali također je maknula sve tragove veze s Instragrama.

Po svemu se čini da je ovo finalni prekid i da nema šanse da se pomire.

Pogledajte još:

Slavna manekenka objavila fotku na kojoj su je mnogi zamijenili s Arianom Grande

Kim Kardashian izgleda ima problema s ljubomorom – otpratila je na Instagramu dečkovu frendicu

Neobična pravila ponašanja kojih se Kardashian djeca moraju pridržavati: Neka od ovih 11 su luda

Prekid celebrity youtuber baka prase

Još vijesti