Kate Winslet i novinarka Martha

Kate Winslet svjetska je zvijezda A kategorije, a opće je poznato da zvijezde tog kalibra ne žele davati intervjue bilo kome, već iskusnim i poznatim imenima iz svijeta novinarstva.

Nedavno je Kate gostovala na jednoj njemačkoj televiziji, kako bi promovirala film „Avatar: Put vode“.

No, tijekom svog gostovanja u Njemačkoj susrela je i jednu mladu novinarku Marthu, koja je zamolila za intervju, ali i sramežljivo priznala da je ovo prvi intervju u njezinom životu ikad.

Možete zamisliti kakvo je to uzbuđenje, prvi novinarski zadatak i to baš s jednom od najvećih svjetskih zvijezda, koju pamtimo po ulozi Rose u filmu Titanic.

Ono kako se Kate u tom trenutku ponijela, oduševilo je svijet. Kad je saznala da je Martha nova u svemu ovome, pristupila je mladoj novinarskoj nadi, a tek tinejdžerici, s riječima punima ohrabrenja.

 

 

„Kad napravimo ovaj intervju, bit će to najbolji razgovor ikada, a znaš li zašto? Zato što smo mi odlučile da će tako biti. Možeš me pitati što god želiš i ne boj se, sve će biti nevjerojatno“, obećala je Kate Marthi i time suzbila svaku tremu.

Nakon ovako ugodnog prvog novinarskog iskustva, nekako pretpostavljamo čime će se Martha nastaviti baviti u budućnosti. 

Reakcije na društvenim mrežama bile su pozitivne, ljudi su oduševljeni glumicom koja je i više nego prizemljena, usprkos slavi.

„Svijet ne zaslužuje Kate Winslet“, bio je jedan od mnoštva komentara na društvenim mrežama.

Kate i inače slovi za jednu od glumica s kojom je lijepo raditi na setovima, a sudeći prema ovoj reakciji i načinu na koji je mladoj osobi podigla samopouzdanje, zaista je riječ o ženi divnog karaktera.

kate winslet intervju Kate Winslet i mlade novinarke novinarka tinejdžerica novinarka Martha i Kate Winslet divna Kate Winslet

Još vijesti