Slika nije pronađena

Nakon 25 godina, „Titanic“ se opet vraća u kina. Jedan od najpopularnijih filmova svih vremena 9. veljače stiže opet u kina. Radi se proslavi obljetnice filma. U tu svrhu, napravili su i novi plakat za najavu filma. Jedan detalj na njemu upada u oko.

„Titanic“ se vraća u kina! Ako si ikada htjela pogledati ovaj film u pravoj atmosferi, ove godine će za to biti prilika. Svi pričaju o njegovom povratku na filmsko platno za 25. godišnjicu postojanja. Fanovi su uzbuđeni!

Titanic Titanic se vraća u kina pred Valentinovo: Proslava 25. godišnjice od snimanja s nikad boljom rezolucijom

Iako je film u potpunosti isti kakav se prikazivao i prvi put, odlučili su napraviti malo drugačiji poster za najavu. Da ne bude isti kao prije. I tu je jedan detalj fanovima upao u oko i nije im ni malo jasan. Na posteru su Jack i Rose, izgleda puno elegantnije od prvog postera, minimalistički i jednostavno. Kada otvoriš cijeli poster, jedna stvar odvlači pažnju od film, a to je frizura od Kate Winslet.

 

 

 

 

Na jednoj polovici glave ima raspuštenu kosu, a na drugoj polovici glave ima punđu. Zbog toga neki kažu da izgleda kao da su fotošopirali glavu od glumice na neku random djevojku u zagrljaju Leonarda Di Caprija. I ne, to nije istina, nije joj fotošopirana glava na tuđe tijelo. To je jednostavno fotka kakvu su odabrali, u kojoj su zapravo spojili dvije fotografije od Rose.

Titanic Glavna glumica iz „Titanica“ objasnila zašto Jack ipak nije mogao stati na vrata, ni da mu se Rose pomaknula

Iako se dobro ne vidi, ali isto je bilo i na originalnom posteru. Isto ima dvije frizure, ali zbog smještaja likova na posteru, ne dolaze toliko u fokus.

 

 

Koja je uopće fora s dvije frizure? Nema službenog odgovora, ali jedan je fan filma ponudio odgovor koji jako ima smisla. Napisao je da to zapravo predstavlja njene dvije strane koje su u sukobu. S jedne strane, mora igrati svoju društvenu ulogu kao članica visokog društva, a s druge strane, želi živjeti život kakav želi, s Jackom.

 

 

S obzirom da on nije iz istog društvenog sloja, ispada da mora birati između njega i svoje obitelji. Zbog toga dvije frizure. Ne znamo je li ovo točno i jesu li to i kreatori filma imali na pameti pri slaganju postera, ali čini se kao nešto što bi moglo biti istina. Ako je i tebi zapela za oko kosa, sada znaš da nisi jedina i što se skriva iza lude frizure.

Gledali smo „Titanic“ sto puta, ali ove greške nismo vidjeli: 15 greški koje su pronašli veliki fanovi Titanic Pa onda na drugoj strani lica U sceni gdje plutaju na vratima Jacku vise sige iz nosa +23 Ali odmah u sljedećoj sceni ih više nema

titanic film poster čudno fanovi uočili nešto neobično kosa od rose kate winslet Čudna frizura koji je razlog objašnjenje

Još vijesti