Titanic

„Titanic“ je možda snimljen prije puno godina, ali to ne znači da mu je pala popularnost. Ovaj film ne prestaje biti tema razgovora. Gleda se iznova i iznova, kao da je tek izašao.

Svako toliko saznajemo nešto novo o snimanju „Titanica“. Iako je film izašao prije puno puno godina, Kate Winslet voli i dalje otkrivati neke tajne i detalje, bilo o filmu ili sa seta. Ona i Leonardo DiCaprio su se proslavili ovim ulogama i vjerojatno su im u posebne. Dok Leo neće toliko pričati o Jacku i „Titanicu“, Kate je druga priča. Voli otkrivati sve i svašta, a kako piše Mirror, ispričala je i jednu prilično odvratnu naviku koju su imali na snimanjima.

Titanik Činjenice o 'Titanicu' koje ne znaju ni najveći fanovi: Tko je trebao glumiti Jacka i zašto je stari par bitan?

Kada su snimali scene u kojima je brod već počeo tonuti, imali su problema s odlascima na WC. Bili su u mokroj odjeći, imali su starinsku odjeću, pogotovo žene, koja uključuje nekoliko slojeva i odlasci na WC bi trajali predugo. Zato su obavljali nuždu tijekom snimanja, u vodi gdje se snima.

Kate je to usporedila s obavljanjem nužde u bazenu. I nije jedina koja je to radila. Otkrila je da je i Leo radio isto. Tako su uštedjeli i na vremenu jer nisu išli na dugačke pauze za WC. Osim toga, redatelj nije bio oduševljen sa stalnim pauzama i prekidima zbog snimanja zbog raznih sitnica. Ovo im se zato činilo kao dobro rješenje. Malo bljakić!

Titanic Dečko pokušava uvjeriti ljude da je Rose iz „Titanica“ zapravo negativac - ovo su njegovi razlozi

titanic film zanimljivost sa snimanja kate winslet leonardo dicaprio snimanje Titanica sa seta

Još vijesti