Titanic

Uskoro će 25 godina od snimanja kultnog „Titanica“.

Kako je to film na koji publika i nakon 25 godina jednako emotivno i sa zanimanjem reagira, najpoznatiji filmski redatelj James Cameron vratit će od 9. veljače na velika platna ovu ljubavnu priču. Kako obavještava Blitz distrubuter, Titanic će proslaviti godišnjicu u kinima u posebnom IMAX 3D i 3D 4K formatu, što znači da će rezolucija filma iz 1997. sada biti vrhunska.

 

 

Film je to u kojem su Kate Winslet i Leonardo di Caprio utjelovili uloge nezaboravnih Rose i Jacka. Romantična priča o bogatoj djevojci i siromašnome momku koji se susreću i zaljubljuju na nepotopivome brodu donijela je ovom filmu zaradu od milijardu dolara, čime je Titanic postao prvi u povijesti filma koji je ostvario takav prihod.

Dakle, bilježite 9. veljače za odlazak u kino. To je taman pred Valentinovo. Ukoliko niste imali ideje što ćete, sad smo vam dali dobar prijedlog kamo na praznik zaljubljenih.

 

Titanic se vraća u kino Titanic pred Valentinovo kate winslet Leonardo di Caprio nakon 25 godina Titanic u kinu proslava godišnjice Titanica

Još vijesti