Galerija Maturant na maturalnoj večeri Milica Pavlović na maturalnoj - 1 Milica Pavlović na maturalnoj - 2 +3 Milica Pavlović na maturalnoj - 5

Ne znamo točno kako mu je ovo uspjelo, ali mu je uspjelo! Maturant se na maturalnoj večeri pojavio u pratnji regionalne folk zvijezde. Svi su bili oduševljeni i zadivljeni, a ona je izgledala bajkovito poput princeze.

Volimo vidjeti priče kada slavne osobe naprave nešto lijepo za svoje fanove. Ovo je jedna takva priča! Ne znamo kako je maturant Srđan iz Banja Luke došao do pjevačice Milice Pavlović i nagovorio ju da mu bude pratnja na maturalnoj večeri, ali uspio je! Bio je zvijezda večer jer je na ovaj događaj došao s jednom od najpoznatijih folk pjevačica iz regije.

Haljine iz H&M-a - 11 H&M ima svečane haljine idealne za maturalnu večer: Top 10 modela na koje bacamo oko

Oduševljenje su dijelili i njegovi kolege iz škole jer ovo je nešto što se definitivno ne događa inače na maturalnim večerama.

 

 

Došli su u bijeloj limuzini, a mobitelu su oko njih bez prestanka snimali. Milica je izgledala predivno, a haljina koju je nosila je od naše dizajnerice Matije Vuice i izgleda baš idealno za maturalnu. Milica se zabavljala s maturantima i plesala, postala je jedna od njih na jednu večer i čini se da se itekako dobro provela. Na svom je Instagramu zahvalila maturantima i Srđanu na svemu i da ne može vjerovati količinu snage i ljubavi koju su joj dali. 'Bila mi je čast osjetiti vašu energiju, družiti se s vama i da želim divnim maturantima da ostvare sve svoje snove.', dio je poruke koji im je napisala u zahvali.

 

 

Po fotkama, čini se da su se svi dobro zabavili i da je to bila jedna od onih maturalnih večeri koja je za pamćenje.

[HOROSKOP] Koje boje treba biti tvoja maturalna haljina po tome kada si rođena? Maturalna haljina OVAN – crvena BIK – zelena +9 BLIZANCI – žuta

Maturalna večer pratnja Milica Pavlović slavni gost Banja Luka maturant

Još vijesti