Slika nije pronađena

Berto Pletikosić, učenik četvrtog razreda Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju Split, na svoju je maturalnu proslavu došao na konju, u sedlu engleske punokrvne kobile Double Trouble. Berto, inače dugogodišnji jahač trkaćih konja i licencirani džokej je dojahao od Splitske banke do hotela Atrium.

Ova neobična scena se odigrala jučer u večernjim satima, a idejom je bila oduševljena i njegova pratilja, Magdalena Palinić. Ona je mislila da se Berto zeza kada je rekao da će doći na konju, a on je svom naum i realizirao.


'Zadovoljan sam kako je (kobila) odradila ova šušur. Ima osam godina i dovedena je iz Baden Badena, a plaćena je 12 tisuća eura', rekao je Berto portalu DalmacijaDanas. Na kobili Double Trouble (koja inače nije u njegovom vlasništvu) se Berto nedavno spremao i za Sinjsku alku, ali onda je ona odlučila opravdati svoje ime. Naime, Berto je prije nešto više od dva tjedna pao s nje tijekom treninga i završio na intenzivnoj njezi, ali brzo se oporavio. 'Još sam s konjima i ne odustajem... Konji su mi u krvi', rekao je.

Dodao je da mu je ovaj spektakularni dolazak slučajno pao na pamet jer mu se učinilo atraktivnim. A da je bio u pravu svjedoče silni medijski napisi i komentari ispod objavljenog videa. Uostalom, uvjerite se sami...


Foto: Dalmatinski portal Facebook/Facebook Screenshot/Unsplash

M.Z. / DalmacijaDanas

Provjeri još...

Splitski srednjoškolci izveli Mannequin challenge na maturalnoj zabavi

Neobična pratnja: srednjoškolac na maturalnu zabavu poveo svoju mačku

Hrabar i zabavan: srednjoškolac pozvao Sandru Afriku na maturalnu večer

Split maturant Maturalna večer video Berto Pletikosić

Još vijesti