Slika nije pronađena

Maturalna je svakako jedna od najljepših večeri u srednjoj školi, a nekima i jedna od najljepših općenito. No, ima onih kojima je maturalna samo stres: savršena haljina, hrpa uzvanika, organiziranje maturalne i onda veliko finale: pronalaženje pratioca za maturalnu!

Dok nekima definitivno nije stres pitati dečka da im bude pratitelj, štoviše, to je nešto čemu se oboje vesele (iako se on možda pravi da mu nije drago, vjeruj nam da je!). A što s onima koje nemaju dečka?

via GIPHY


Njima je najbolja nada da imaju nekog zgodnog rođaka kojeg bi mogle pitati da im bude pratnja, pa da ako ništa, imaju lijepe slike... Ili možda ipak nije tako? Naravno da nije!

Cijela poanta maturalne jest da ti to bude najbolja večer u životu! Realno, sa svojim pratiocem ćeš provoditi dosta vremena, pogotovo uzimajući u obzir činjenicu da ćete morati skupa provoditi vrijeme i na probama prije same maturalne. Pa zašto se onda mučiti - jednostavno pitaj nekog od svojih dobrih prijatelja da ti bude pratnja. Naravno, napomeni im da se radi samo o prijateljskom izlasku. Dodaj i da bi željala da ti oni budu pratnja pa da imaš lijepe slike - to će ih skroz osvojiti!

Ako nemaš dovoljno dobrog prijatelja, a niti rođaka, uvijek možeš biti drugačija od drugih i probati nešto novo. Pozovi frendicu!

Ne bi bio prvi put da su dvije bestice izašle skupa na maturalnoj, a i da bude, koga briga? Bitno je samo da se ti dobro zabaviš i da se rado prisjećaš svoje maturalne večeri. Da ti prva asocijacija ne bude neki od negativnih osjećaja, kao što su dosada, ljutnja, bljutavost....

via GIPHY


Budi jedna od onih rijetkih osoba koje su actually sretne s time kako im prođe maturalna, budi jedna od tih 'freakova'!

Foto: Giphy/Profimedia

A.Š.


Provjeri još...

COOL Saznaj kakve su se haljine nosile za maturalnu one godine kada si se ti rodila

Maturalna večer – evo zašto je to posebna noć i više od lijepe haljine!

KVIZ: Koji celebrity je tvoja idealna pratnja za maturalnu?

pratnja Maturalna večer maturalna zabava

Još vijesti