Slika nije pronađena

Zamisli da si skoro godinu dana u vezi s dečkom s kojim se družiš više od tri godina, a zatim on premine u prometnoj nesreći par tjedana prije vaše maturalne zabave. Doslovno najgori mogući scenarij koji ne bismo poželjeli nikome!

Nažalost, upravo se to dogodilo Kaylee Sudders, kada je njezin dečko Carter Brown nedavno preminuo.

Shrvana Kaylee je naravno odmah odlučila ne ići na svoju maturalnu zabavu, jer je smatrala kako će se više rastužiti nego zabaviti tamo, na tako romantičnom mjestu, na tako posebnu večer kojoj su se oboje veselili. Na svu sreću, u cijelu priču je uskočio Carterov tata, Robert!

via GIPHY


Prije nego što je to uopće predložio Kaylee, zvao je njenu školu kako bi provjerio je li to izvedivo, i naravno da su i oni odobrili. Nakon toga je pitao Kaylee hoće li mu biti pratnja na maturalnoj, a ona je pristala!

"Oboje su se super proveli. Kaylee se toliko zabavila spremajući se", rekla je Robertova žena i Carterova mama, Kelly.

Navodno su Kaylee i Robert uzeli Carterov auto i išli na večeru u restoran gdje su Kaylee i Carter išli na prvi službeni spoj, a nakon toga je uslijedio odlazak na maturalnu!

Naravno, cijelu večer su sve fotkali kako bi imali dokumentirano, iako smo poprilično sigurni da će se Kaylee zauvijek sjećati ove večeri, bez obzira na to imala slike ili ne. Fotke su stavili na Facebook, uz presladak opis koji je napisala Carterova mama: "Dodajte ovo na listu razloga zašto volim svog muža... Kako Carter nije mogao pratiti Kaylee na njezinu maturalnu, Robert je uskočio. Kaylee, znam da Rob nije bio tvoj prvi izbor za pratioca, ali će zato zauvijek biti moj.

via GIPHY


Nije dugo trebalo da objava skupi preko 800 lajkova, a zaredala se i hrpa pozitivnih komentara, gdje ljudi jednostavno ne mogu suzdržati svoje emocije. Moramo priznati da smo se i mi pomalo raznježili!

Sigurni smo da će se Kaylee kad-tad ponovno zaljubiti, a kad se to dogodi, Robert i Kelly će biti tamo uz nju: "Kaylee je postala dio naše obitelji. Znam da će se jednom ponovno zaljubiti, udati i imati prekrasan život. Nadam se da ću biti tamo i plesati na njezinom vjenčanju!"

Prekrasna priča koja nas je samo podsjetila na to koliko stvari imamo, koje uzimamo zdravo za gotovo, dok je nekima puno teže, a opet uspijevaju naći ljepotu u životu.


Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š.

Pročitaj još:

Što kad nemaš dečka, koga pitati da ti bude pratnja na maturalnoj?!

Nije bitno samo da je lijepa – na ove stvari pripazi prilikom kupnje maturalne haljine

PRELUDI PRANK Na maturalnoj se pojavila kao ljenjivac i fotobombala ekipu – kako biste vi reagirali na ovo?

dečko tata pratnja Maturalna večer maturalna zabava

Još vijesti