Teretana

U zimi svi mi dobijemo barem koji kilogram više. Tu su blagdani, teška hrana i boravak u zatvorenim prostorima tijekom kratkih i hladnih zimskih mjeseci.

No, kako vrijeme brzo prolazi, proljeće kuca na vrata. Ne ćemo se stići niti okrenuti, a garantiramo vam da će stići ljetni mjeseci, a onda ćemo htjeti uskočiti u ljetne krpice koje bi nam odjednom mogle biti preuske.

Kako se ne bi dogodilo da ne možete zakopčati svoje omiljene ljetne hlačice, vrijeme je da se pokrenete, a horoskop će vam otkriti na koji način najlakše izgubiti masne naslage i vratiti tijelo u formu.

Ovan

Naravno da nema rezultata bez uravnotežene prehrane i redovitog vježbanja. Uopće nije bitno kako ste odlučili gubiti kilograme, bilo to odlascima u teretanu ili u fitness centar – bitno je da to radite u paru s nekim i da postoji neki izazov. Kako su Ovnovi natjecateljski raspoloženi i kako u svemu moraju biti prvi, vama će najviše biti motivirajuće da se dogovorite sa svojom frendicom ili više njih i da se natječete tko će prije izgubiti „zimski špek“ i kome će se prije početi nazirati pločice ili mišići.

Bik

Kako su Bikovi najveći hedonisti Zodijaka i kako ih privlači sve što je luksuzno, tako će vježbanje i gubljenje kilograma, koji nisu baš najugodniji proces – pokušati učiniti što manje bezbolnima. Kako ne biste odustali od toga, morate odabrati teretanu koja ima dodatne sadržaje poput bazena, saune ili usluge masaže kako biste se mogli nagraditi nakon napornih treninga.

Blizanci

Ovaj horoskopski znak voli stalno biti u pokretu, stoga će trčanje ili jogging biti savršeni za Blizance. Dok trčkaraju, Blizanci mogu slušati svoju omiljenu glazbu, podcast ili usput mogu nazvati svog prijatelja ili prijateljicu pa pričati s njima. Neizostavne su i objave na društvenim mrežama, pa naravno da će se pohvaliti prijateljima kako su krenuli u proces povratka tjelesne kondicije. 

Rak

Kako su Rakovi više kućni tipovi, mogli biste instalirati kakve aplikacije za vježbanje ili pogledati YouTube tutoriale raznih fitness trenera. No, ono što će Rakove posebno veseliti u procesu gubljenja kilograma i dovođenja tijela u formu je priprema hrane. Stoga dragi Rakovi, ako još niste, možete početi pretraživati inovativne recepte. Razveselit će vas kad vidite da i svoja omiljena jela možete pripremati na totalno drugačiji i zdrav način.

Lav

Vatrenim Lavovima treba nešto dinamično i vatreno, kao što su i oni sami. Stoga bi mogli isprobati tečaj zumbe ili otići na tečaj plesa, a svi znamo kako je ples i više nego odličan oblik tjelovježbe. Ples će vam omogućiti da se izrazite, a svojim plesnim vještinama moći ćete dospjeti u središte pozornosti, što kraljevi horoskopa itekako vole.

Djevice

Pedantne Djevice unaprijed će osmisliti cijeli plan, program i rutinu. Proučit će detaljno kalorije, brojanje ugljikohidrata i proteina. Uplatit će članstvo u teretani, a tamo će se konzultirati sa osobnim trenerom. Stručnjaci će ipak najbolje znati procijeniti što vam treba i što je za vas najoptimalnije.

Vaga

Baš kao što Ovnovi trebaju partnera, tako trebaju i Vage, ali ne da bi se natjecale s njim, već da imaju nekoga tko bi ih inspirirao i konstantno podsjećao koji su im zadani ciljevi. Vage naime najbolje funkcioniraju u paru ili u timovima. Osim odlaska u teretanu, možete razmisliti o nekim timskim sportovima; poput upisa na odbojku, košarku, rukomet ili nogomet pa čak i tenis.

Škorpion

Vi ste znak koji voli ekstreme. Stoga vam treba nešto što će vas dovesti do krajnosti. Ok, dizanje utega je svakako impresivno, ali da biste gubljenje nakupljenih zimskih kilograma pretvorili u nešto zabavno, mogli biste se odlučiti za nešto gdje ćete pokazati svoj borbeni duh. Tu mislimo na nešto poput kickboxinga. Kako je Škorpion znak koji je nevjerojatno senzualan, možete odabrati i ples oko šipke na kojem ćete otkriti snagu za koju niste niti znali da postoji u vama.

Strijelci

Najveći avanturisti Zodijaka pretvorit će i dovođenje tijela u formu u jednu nezaboravnu životnu avanturu. Kako im treba raznolikosti u životu, tako im treba raznolikosti u rutini vježbanja, kako se ne bi dogodilo da im dosadi i da prebrzo odustanu. Stoga će za Strijelce biti idealno da se okušaju u planinarenju ili jahanju, odnosno aktivnostima koji će im pružiti osjećaj avanture.

Jarci

Uvijek disciplinirani i odgovorni, Jarci neće nikad posustati pred izazovima i vole si uvijek zadavati nešto teže. Ako želite izgubiti kilograme i učvrstiti tijelo, prijavite se na CrossFit. Tamo ćete se pošteno oznojiti, iskušati granice svoje snage te dovesti kondiciju do vrhunca.

Vodenjak

Vodenjaci su uvijek željni znanja i usvajanja nekih novih vještina. Oni ne samo da žele izgubiti kilograme, već bi usput željeli naučiti nešto novo i korisno. Stoga će za Vodenjake biti idealno da se upišu na neki tečaj samoobrane poput krav mage. To je vrlo intenzivan tečaj koji će vas dovesti u formu i učiniti da se osjećate samopouzdanije.

Riba

Ribama treba nešto što će ih stimulirati mentalno i fizički. Možete stoga odabrati jogu. Naravno, kako su Ribice vodeni znak, a gdje će se drugdje Ribe najbolje snaći nego u vodi. Krenite stoga na plivanje.

 

fitness horoskop dijetni horoskop dovesti liniju u red prema horoskopu aktivnosti cross fit plesanje oko šipke trčanje jogging joga Tenis Krav Maga plivanje izgubiti kilograme nakupljene preko zime

Još vijesti