Galerija Anja Blagojević Anja Blagojević - 1 Anja Blagojević - 2 +6 Anja Blagojević - 3

Izgleda odlično i ne srami se to pokazati. Anju Blaa možeš često vidjeti u oskudnijim izdanjima i kako pokazuje koliko je fit i u formi. Sada pomaže i drugima da dođu do svog tijela i snova.

Ukoliko nisi znala, Anja Blagojević ima i fitness profil na Instagramu gdje pokazuje vježbe kakve radi, daje ljudima savjete i dijeli fotke iz teretane. Izgleda odlično, konstantno radi na sebi i vjerojatno ima cura koje bi rado htjele tijelo kao njezino. E pa, jedna od stvari koja je nužna je da počneš vježbati ako želiš izgledati kao Anja. Non stop je u teretani, a sada svoje znanje dijeli i s drugima.

U teretani Želiš krenuti u teretanu, ali se bojiš i sram te? Uz ovih 7 savjeta ćeš se tamo osjećati samopouzdanije

Počela je pokazivati vježbe za svaki dio tijela, a najavila je da će uskoro napraviti i različite programe za vježbanje, od onih za početnike do programa za ljude koji žele vježbati kod kuće. Sada je podijelila vježbe za trbuh koje i ona sama radi. Ukoliko ti je trebala motivacija i ideja kakva vježbe raditi za trbušne mišiće, sada više nemaš izgovora da ne znaš što i kako.

 

 

To su samo neke od vježbi koje Anja radi za trbuh, a uskoro će podijeliti i druge. Odgovorila je jednom pratitelju da često mijenja vježbe za trbuh i da će početi češće snimati sve koje radi. Ukoliko nemaš uteg, možeš uzeti bocu koju ćeš napuniti vodom. Ovo što je podijelila će biti idealno ako tek krećeš vježbati jer ne traje dugo i nema puno vježbi. U seriji su tri vježbe koje Anja predlaže da ponoviš tri puta. Neće ti uzeti puno vremena u danu, a možeš ih dodati i kao dodatak svojoj rutini vježbanja ako ju već imaš.

Plank Najbolje doba dana za vježbanje ako želiš izgubiti kilograme – jutro, popodne ili večer?

Vježbanje vježbe za trbuh raditi kod kuće anja blaa Anja Blagojević trbušni mišići fitness ideje za vježbe za trbušne mišiće

Još vijesti