Galerija Gigi Hadid Gigi Hadid - 1 Gigi Hadid - 2 +4 Gigi Hadid - 3

Nakon propale veze sa Zaynom, Gigin ljubavni život nije bio u fokusu. Fokusirala se na Kai i na svoj novi brend odjeće koji je upravo lansirala! A sada se počinje pričati da se bolje upoznaje s najpoznatijim hollywoodskim neženjom.

Veza koju nikada ne bi niti mogla zamisliti niti bi ti ikada palo na pamet spojiti Gigi s njim. Nakon Zayna, nije ulazila u nikakve ljubavne odnose, ili barem nije javnost saznala za njih. Da je bilo nešto ozbiljnije, nema sumnje da bi ju paparazzi uhvatili u tome. Sve do sada. Iako se fokusirala na neke druge stvari u životu, čini se da je sada Gigi spremna i za novu ljubav. Nekoliko bliskih izvora Gigi i njemu je reklo da se tu nešto kuha i da se njih dvoje bolje upoznaju u zadnje vrijeme, piše People. A tko je on? Leonardo DiCaprio!

 

 

Tek je prekinuo vezu s Camilom Morrone, s kojom je bio u vezi čak 4 godine, a već se počeo viđati s Gigi. Iako još uvijek nisu službeno zajedno, i naravno, to može ostati i kao prijateljstvo, izvori bliski paru tvrde da se tu ipak može dogoditi i nešto više. Trenutno su prijatelji, a Leonardo je taj koji je zainteresiran i koji pokušava osvojiti Gigi.

 

Nakon prekida s Camilom, krenula su viralna zezanja na njegov račun da ostavlja svaku curu kada napuni 25 godina. Možda vezom s Gigi želi pokazati da to nije istina. Jer ipak, iako je mlada, Gigi ima 27 godina.

Bella Hadid Bella Hadid u 'čizmama' koje će podijeliti mišljenja: Najružniji komad obuće ili visoka moda?

Cara Delevingne Cara Delevingne je neprepoznatljiva – mnogi su zabrinuti, a misle da ima problema i s ovisnošću

Gigi Hadid veza ljubav novo viđanje Glumac Leonardo di Caprio Ljubavni život

Još vijesti