Kate Middleton i princ William

Kate Middleton pojavila se na uskršnjoj misi uz svog supruga princa Williama i troje djece.

Kao i uvijek, britanska je princeza bila tip-top sređena, u plavom dugačkom kaputu, uz koji je kombinirala plavu torbicu, šešir i salonke bež nijanse.

No sve je to palo u drugi plan, nakon što su ljudi uočili jarko crveni lak na njezinim noktima.

 

@cristinanainglaterra Kate Middleton breaks royal protocol with bold Easter manicure#katemiddleton #katemiddletonstyle #royalprotocol #royalfamily #royals #fyp #easter ♬ Alice in Wonderland - Joanna Wang

Naime, pokojna kraljica Elizabeta nije pripadnicama kraljevske obitelji dopuštala da lakiraju nokte intenzivnim lakovima, a jedina nijansa koju je odobravala bila je svjetlo ružičasta boja koju je isključivo za pripadnice britanske kraljevske obitelji osmislio brend Essie. Nijansa „ballet slippers“ bila je jedna od nježnih nijansi laka koje su bile dopuštene kraljevskim ženama.

 

 

Crvena manikura princeze Kate doslovce je zapalila Internet. Mnoge je rojaliste to uznemirilo, a na društvenim su mrežama počeli negodovati zbog kršenja protokola.

Šteta što je cijelu fotografiju uništio Katein drski crveni lak za nokte. To nije protokol i Kate Middleton je osramotila cijelu obitelj. Šokantno“, stoji u jednom komentaru na Twitteru.

 

 

Drugi su se pak prisjetili koliko je Meghan Markle bila kritizirana kad se 2018. usudila nositi crni lak za nokte na dodjelu modnih nagrada British Councila.

 

 

Mnogi britanski mediji pišu kako je ovo kršenje protokola, tradicije, a mnogi idu i dalje pa pišu da je ovo odraz nepoštovanja prema pokojnoj kraljici.

Možda bismo mi „smrtnici“ rekli: divni nokti i krasna manikura. No, nešto što je nama potpuno uobičajeno i normalno, na kraljevskom dvoru može biti baš uvreda. Očito da nije lako biti niti princeza.

Kate Middleton crveni nokti kate middleton kate middleton šokirala britance kate middleton šokirala crvenim noktima kate middleton krši tradiciju

Još vijesti