Kate Middleton

Na TikToku je glavna tema Kate Middleton. Nitko ne zna gdje zapravo Kate Middleton i kako je, a zbog nedostatka informacija i čudnih fotografija, počele su se stvarati teorije zavjere. Ako voliš misterije, ovo je za tebe.

Teorije zavjere su jako zanimljiva stvar, pogotovo ako si netko tko voli misterije. U tren oka možeš upasti u "crnu rupu“ i zaglaviti satima u Internet pretraživanjima o tome što je stvarno istina. Tema je ovog puta svima dobro poznata princeza Kate Middleton. Kraljevska obitelj ima puno fanova, i u Velikoj Britaniji i izvan nje, fanova koji prate sve informacije i svaki korak članova obitelji. Ovih su dana primijetili da Kate Middleton nije viđena u javnosti već mjesecima, od Božića.

Mala sirena i Petar Pan Disney fanovi su otkrili poveznicu između „Male sirene“ i „Petra Pana“ - spaja ih jedan lik

U siječnju su iz palače objavili informaciju da je Kate završila na operaciji i od tada od nje ni u javnosti ni na društvenim mrežama ni traga ni glasa. To je potaknule neke da se zapitaju što se događa i gdje je ona. Krenule su teorije zavjere da joj se nešto dogodilo i da palača to skriva.

 

@popapologists Part 1 of my Emergency Series: WHERE TF IS KATE MIDDLETON?!!!!! #katemiddleton #royalfamily #princewilliam #princesscatherine #kensingtonpalace #britishroyalfamily #princessofwales #katemiddletonconspiracy ♬ original sound - popapologists

 

Da bi smanjili govorkanja, iz palače su objavili na službenom Instagramu fotku Kate s djecom. Iako je to trebalo smiriti javnost, samo je dodatno pogoršalo stvar. Jasno se vidi da je fotka jako fotošopirana. Prejako. Okej je da si ljudi, pa čak i princeza, poprave kosu, kožu ili slične nedostatke, ali ovdje se vidi da je puno više toga uređeno i mijenjano.

 

 

Nakon govorkanja se na storyju pojavila objava u kojoj se kao javila Kate i napisala da je uređivala malo fotku. No, to nije nikoga umirilo. Neke teorije tvrde da je Kate zapravo u invalidskim kolicima i da su to fotošopirali na fotografiji, a neki tvrde da je fotka stara i da je ona zapravo u komi.

 

@shotandforgot What’s really going on with Kate Middleton? #katemiddleton #photography #art #mystery #photoshop ♬ original sound - Shot & Forgot

 

Na TikToku ima već 100 različitih teorija o tome što se tu zapravo događa. Svaka je zanimljivija od prethodne – i luđa. Što je prava istina, zna samo palača!

Kovrčanje kose preko noći Ono kad pratiš tutorial i tebi ne ispadne ni slično – radila je kovrče preko noći i fejlala kao nitko do sada

Kate Middleton Teorija zavjere tiktok društvene mreže princeza gdje je što se događa s kate middleton fotošopirana fotografija misterij

Još vijesti