Galerija Kylie Jenner Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 2 +3 Kylie Jenner - 3

Ako si mislila da je Kylie svaki dan u štiklama i fensi odjeći, prevarila si se. Sjeti se da je ona ipak i mama dvoje djece, ali i da ima hrpu obaveza u danu, za što štikle i haljine nisu baš najbolji izbor.

Kylie Jenner je ona osoba koja uvijek ima odjevne kombinacija zbog kojih dolazi u centar pažnje. Isprobava nove stvari i pomiče granice. Nekima se to sviđa, nekima ne. Njen je posao biti u centru pažnje pa nije toliko neočekivano i čudno da se i odijeva pomalo ekstravagantno. Nemoj misliti da onako kako izgleda na Instagram fotkama izgleda i u svom svakodnevnom životu. Da, ima dana i prigoda kada se dotjera, ali većinu dana u tjednu izgleda baš kao i svi mi – u trenirkama i udobnoj odjeći.

Gigi Hadid Oblači se kao Gigi Hadid - 7 njenih realističnih odjevnih kombinacija za 7 dana

Što to ona nosi sve u tjedan dana? Snimila je za TikTok video u kojem se snimala svaki dan kroz tjedan i pokazala koji je outfit tog dana. Snimila je samo 6 dana, ne znamo što se dogodilo sa 7. Sve outfite možeš vidjeti i u galeriji iznad, kao i u njenom videu.

 

@kyliejenner

a slay a day

♬ MONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAY FRIDAYSATURDAYSUND - SINGLE DAD

 

Prvo što možeš vidjeti je da je većinu vremena ipak u tenisicama i ravnim čizmicama, nikakve visoke pete. I osim toga, svi su outfiti vrlo jednostavni i nešto što i svi mi ostali nosimo u svojoj svakodnevici. Tunike, traperice, kargo hlače, trenirke, hoodice, tenisice…osim naravno onaj jedan dan kada je očigledno negdje išla ili imala neko snimanje i gdje izgleda kao Kylie koju smo navikli vidjeti na Instagram fotkama. Sve ostalo – skroz jednostavno. Možeš bez problema iskopirati njene outfite i cijeli se sljedeći tjedan oblačiti kao Kylie Jenner.

Zimski outfit Stilisti predviđaju koji će se modni trendovi nositi 2023. – kažu da ćemo ove viđati posvuda

Kylie Jenner outfiti odjevne kombinacije Moda svaki dan tjedan dana što nosi

Još vijesti