Galerija Liam i Miley Liam Hemsworth - 1 Liam Hemsworth - 2 +2 Liam Hemsworth - 3

Prije nekoliko godina kada su Miley i Liam iznenada prekinuli, to je iznenadilo njihove fanove. Bili su slatki, zaljubljeni i čak su se i vjenčali. Ali brak nije uspio.

Prekid Miley i Liama je bio glavna tema prije nekoliko godina. Nikome nije bilo jasno zašto bi ga Miley pustila da ode. Činili su se tako sretni zajedno, ali izgleda da ipak nije sve bilo baš tako idealno. Nakon njihovog razvoda, Liam se povukao u Australiju i bilo je očito kako mu prekid teško pada.

Voyage i misteriozna djevojka Ima li Voyage novu curu? Evo tko je djevojka s kojom objavljuje fotke i storyje

Danas, tri godine kasnije, itekako je sretan jer je pronašao ljubav, ali ovog puta malo drugačiju. Trenutna djevojka je totalna Mileyna suprotnost. Ona je Gabriella Brooks i bavi se modelingom. Par je uhvaćen kako se ljudi prije dvije godine, a iako tada još nisu priznali da su zajedno, do sada su to potvrdili – čak i na Instagramu.

 

 

Izvor blizak paru za Entertainment Tonight ispričao je da je ona potpuna suprotnost Miley Cyrus. Povućena je i tiha, nije netko tko će se htjeti isticati i gurati u centar pažnje, voli vrijeme provoditi sama i nije netko tko stalno traži da mu drugi daju pažnju. Ona i Liam su se spojili nakon što su oboje izašli iz prilično ozbiljnih veza. To je bila samo još jedna od stvari koja ih je spojila.

 

 

Gabriella je apsolutno preslatka!

Anja Blagojević Drama! Anja Blagojević komentirala svoju dvojnicu koja ju kopira – nije štedjela na riječima

Liam Hemsworth miley cyrus nova cura U vezi

Još vijesti