Galerija Voyage i misteriozna djevojka Voyage - 6 Voyage - 1 +4 Voyage - 2

Otkad su on i Breskvica prekinuli nije bio viđan s nekom djevojkom na način da bi se to protumačilo kao veza. Sve do sada. Jednu curu sada objavljuje na storyjima i s njom je na putovanju – jesu li skupa?

Odjednom su na Voyagevom Instagram profilu počele izlaziti fotke jedne djevojke. Na jednoj su njih dvoje skupa, a na drugoj je objavio samo njeno tijelo. Na obje je uspjela prilično dobro sakriti lice, ali ne dovoljno dobro. Naravno da su svi htjeli znati tko je ta djevojka jer pjevač nakon Breskvice nije viđan toliko niti s jednom drugom.

Anja Blagojević Drama! Anja Blagojević komentirala svoju dvojnicu koja ju kopira – nije štedjela na riječima

Sve do sada. Misteriozna djevojka se pojavila na nekoliko fotki koje je objavio s putovanja u Španjolsku, točnije, na Ibizu. Bila je tu cijela ekipa, ali ova je cura zapela za oko.

Voyage

Ne zna se jesu li njih dvoje zajedno ili su samo dobri prijatelji, ali ono što se zna je tko je ona. Otkrivena je po tetovažama koje se vide na fotki gdje je objavio nju u badiću. Djevojka je na Instagramu pod imenom Mar Cruz, a pravo ime joj nigdje nije otkriveno.

 

 

Iako Voyage nije htio otkriti tko je ona i nije ju tagirao, dobrom oku fanova ništa ne promakne. Sada kada su pronašli njen profil, počeli su joj ostavljati komentare poput 'Možeš me upoznati s Voyageom?' ili 'Da ti nije ni palo na pamet pipnuti Mihajla, on je suđen za mene'.

 

 

Nadamo se da se neki samo šale s komentarima!

Charli D'Amelio i Charli D'Amelio nakon dugo vremena u vezi – i to sa sinom poznatog glazbenika

 

voyage Nova djevojka s kim se druži cura s fotki Tko je ona profil

Još vijesti