Galerija Teodora Džehverović - 1 Teodora Džehverović - 3 Teodora Džehverović - 4 +6 Teodora Džehverović - 5

Teodora na fotkama i u videima uvijek izgleda sređeno od glave do pete. Rijetko ju imamo priliku vidjeti bez šminke. Što je šteta jer i bez nje izgleda odlično. Objavila je selfie i oduševila nas s prirodnim izgledom.

Teodora izgleda odlično! To uopće nije nešto oko čega ima smisla raspravljati, jer čak i da nije tvoj tip cure i ne sviđaju ti se cure koje tako izgledaju, reći da je ružna jednostavno nema smisla. No, do sada smo znali samo kako izgleda sa šminkom. Uvijek nas zanima kako poznati izgledaju kada skinu „fasadu“ i jesu li jednako lijepi, imaju li čistu kožu, koliko drugačije izgledaju…

 

 

Teodora je objavila selfie na storyju na Instagramu na kojem nema ni trunkicu šminke, piše Express.ba. Napisala je da tako izgleda poslije samo 4 sata sna.

Teodora Džehverović

Izgleda jako lijepo! Drugačije nego kada ima puno šminke, možda ju čak ne bismo niti prepoznali. Nećeš ju često vidjeti u ovakvom izdanju jer čak i kada objavljuje fotografije s plaže, ima na njima kompletan makeup. Nema nikakvih nepravilnosti na licu, a na ovoj se fotografiji čak vidi i madež iznad usne koji do sada možda nisi ni primijetila da ima. Lajkamo!

Milica Pavlović Milica Pavlović objavila video bez trunke šminke – svima je neprepoznatljiva

Breskvica Breskvica izgleda čak i bolje bez šminke – pokazala je koje proizvode za šminkanje koristi

Teodora Džehverović bez šminke prirodno izdanje kako izgleda bez šminke slavni bez šminke

Još vijesti