Galerija Baka Prase Baka Prase - 1 Baka Prase - 2 +4 Baka Prase - 3

Stan je kao mala vila! Ogroman je, lijep, novi i elegantno uređen. Ne bi nikada očekivali da će tako izgledati stan od Bake Praseta. Otvorio je svoja vrata i pokazao sve, svaku prostoriju!

Baki Prase očito ide jako dobro jer upravo se preselio u novi, super luksuzni stan, za koji je kako kaže, cijena milijun eura. Stan izgleda totalno fensi i na prvu nema šanse da bi itko pomislio kako je to stan od baš ovog Youtubera. Stan je zapravo penthouse luksuzne zgrade u jednom od najskupljih dijelova Beograda pod nazivom „Beograd na vodi“. Stan mu gleda na rijeku, a ima i prilično dobar pogled na ostatak susjedstva. U sklopu zgrade se nalazi sve i svašta, uključujući i dvorište, bazen i teretana, a Baka je oduševljen i sigurnošću zgrade. S obzirom da je javna osoba, sigurnost i privatnost su mu bitni. Ima ogromni dnevni boravak, čak dvije terase i tri kupaone, kao i tri spavaće sobe.

Da bi uredio cijeli stan po svom ukusu, za uređenje interijera je potrošio 700.000 eura! Sve izgleda moderno i u neutralnim nijansama. Jedna od stvari koje su posebno oduševile je panoramski pogled koji je posebno lijep kada padne mrak. Kako se tebi sviđa Bakin novi stan?

Sviđa li ti se novi stan od Bake Praseta?

Ukupno glasova:

Definitivno je oličenje luksuza! Ljudi su u komentarima oduševljeni i svi mu čestitaju na tom novom životnom ostvarenju. Na kraju krajeva, nije ni bitno što drugi misle o stanu, ako se njemu sviđa, a po reakcijama uzbuđenja kroz cijeli video, rekli bismo da mu se itekako jako sviđa.

Lazar i njegova preporuka Lazarove preporuke: Top 9 proizvoda iz DM-a koje ovaj skincare zaljubljenik uvijek kupuje

Voyage Voyage je otkrio da ga je sram jednog teksta svoje pjesme jer je malo previše za njegov ukus

baka prase youtuber novi stan pokazao novi stan kako izgleda od milijun eura gdje živi

Još vijesti