Galerija Lazar i njegova preporuka Lazar Filipović - 1 Lazar Filipović - 2 +4 Lazar Filipović - 3

Tko još ne zna za Lazara, očito nema TikTok. Nema šanse da do sada nisi već vidjela ovog TikTokera koji obožava skincare i koji uvijek dijeli savjete i preporuke sa svojim pratiteljima. Objavio je listu svojih trenutnih najvećih favorita iz svima nam dragog DM-a.

Lazar je uvijek tu da pomogne ljudima sa svojim skincare znanjem. Iako nije stručnjak po tom pitanju, veliki je entuzijast i obožava njegu kože – i svašta je već naučio o toj temi. Njegovi su savjeti uvijek popularni, a čak je uspio i rasprodati neke proizvode iz DM-a zahvaljujući svojim recenzijama.

CeraVe i The Ordinary Jeftini, a dobri: 7 brendova za njegu lica koji su cijenom pristupačni, a rade kao da koštaju puno više

Svi ga vole i rado uzimaju njegove preporuke. Sada je otkrio koja su mu to trenutno 4 najdraža proizvoda iz DM-a. Svi su za kožu, od glave do pete, a ima na listi i jedan proizvod za šminkanje.

 

@lazar.filipovic obratite pažnju na poslednji proizvod🙌🏼⚠️ #lazarfilipovic #dmsrbija ♬ Aesthetic - Tollan Kim

 

Prvi proizvod koji je spomenuo je Hada Labo losion za lice. Ako nekome treba dodatni poticaj da se obuče i odmah ode u DM po njega, naglasio je i da se u Japanu svake sekunde proda jedan. Djevojke iz Japana su poznate po tome da imaju lijepu kožu. Drugi proizvod koji preporučuje, a koji je i kultni proizvod za šminkanje je Maybelline korektor. Instant Age Eraser je uvijek na list najboljih korektora. Tu kupuje i gel za tuširanje i losion za tijelo, marke Balea, s Ureom. Kaže da mu je koža od toga nenormalno mekana. Za kraj, dodao je i Balea kremu s niacinamidom. Uz te favorite, evo još nekih o kojima je nedavno pričao.

 

@lazar.filipovic sačuvaj video i pošalji ga nekome ko ima OVAJ PROBLEM✅🙌🏼 #lazarfilipovic ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

 

Prvi je Vaseline balzam za usne, ali u kutijici. Super za ispucale usne s kojima sada tijekom zime imamo najviše problema.

 

@lazar.filipovic sačuvaj I ŠALJI DRUGARICAMA!🙌🏼 #lazarfilipovic ♬ Stories 2 - Danilo Stankovic

 

A u jednom je videu izdvojio i sve svoje najjeftinije favorite. Prvi je na listi Balea gel za umivanje AHA PHA, koji je za sve tipove kože. Spomenuo je i Sun Dance SPF sa zaštitnim faktorom 50, za sve one koji još nisu počeli redovito koristiti SPF pod izgovorom da su te kreme skupe. Tu je i Fa roll on dezić te Balea gel koji će nam trebati za ljeto kada izgorimo (jer već sada znamo da hoćemo).

 

 

Lazar je uvijek pun savjeta kada je u pitanju njega kože, a ovo su samo neki od proizvoda koje je hvalio u posljednjih godinu dana.

Hailey Bieber Kako imati sjajnu i zdravu kožu poput Hailey Bieber: Trikovi koje bismo mogle pokupiti od nje

Lazar Filipović njega kože Skincare preporuke Proizvodi iz dm-a jeftini proizvodi za kožu za mlade lazarove preporuke

Još vijesti