Nicole Flender, Timothee Chalamet i Kylie Jenner

Timothée Chalamet i Kylie Jenner uživaju u svojoj vezi. No čini se da ne gledaju baš svi s odobravanjem na ovaj zvjezdani par.

Osim mnogih obožavatelja mladog glumca, koji ne gledaju s oduševljenjem na njegovu novu djevojku, čini se da problema s Kylie ima i Timothéeova obitelj.

Timothéeova mama Nicole Flender, koja je također bila glumica i njegov tata Marc Chalamet, koji je francuski pisac , zabrinuti su da Jennerica neće utjecati dobro na njihovog sina.

 

 

„Ona i njezina obitelj predstavljaju pretjerano trošenje, plastične operacije i nedostatak obrazovanja, a to nije u skladu s njihovim vrijednostima“, rekao je insajder blizak obitelj Chalamet za američke medije.

Ni Timothéeova sestra Pauline baš ne voli Kylie. Na svom je Instagram storyju više puta dijelila neobične objave i citate, zbog kojih su ljudi nagađali kako je riječ o prozivkama na račun Kylie Jenner.

Možda Kylie nije baš dobrodošla u obitelj Chalamet. No zato je klan Kardashian-Jenner vrlo srdačno dočekao i prihvatio mladog glumca u svoju obitelj.

Timothée Chalamet i Kylie Jenner obitelj Timotheea Chalameta veza Timothee Chalamet i Kylie Jenner obitelj chalamet ne voli kylie

Još vijesti