Gigi Hadid

Gigi Hadid fotografirana je dok je napuštala jedan njujorški restoran s Bradleyem Cooperom te su tako pokrenute glasine o novoj vezi.

Kako piše Daily Mail, paparazzi su ih uhvatili u trenutku dok su ulazili u auto, a s njima je u pratnji bio i zaštitar. Oboje su bili poprilično ležerno odjeveni. Gigi je za izlazak odabrala bijeli top, kratku suknju, oversized kožnu jaknu i crne mokasinke na nogama.

 

 

Gigi su prošle godine povezivali s Leonardom DiCapriom pa iako su ih paparazzi puno puta fotografirali u zajedničkim izlascima, ovo dvoje nikada nije dalo nikakve službene izjave niti potvrde o svojoj vezi.

Bradley Cooper, glumac kojeg pamtimo iz mnogih dobrih filmova poput „Mamurluka“ ili „Zvijezda je rođena“, bio je u vezi s manekenom Irinom Shayk, s kojom ima kćer Leu.

Čini se kako Bradley voli manekenke, a čini se i da Gigi vjeruje u onu da ljubav ne poznaje godine. Naime, između nje i Bradleya je razlika od 20 godina. Bradley ima 48, a Gigi 28 godina. 

 

Gigi Hadid bradley cooper gigi hadid dečko gigi hadid u vezi film Mamurluk zvijezda je rođena Glumac ljubav ne poznaje godine voli manekenke

Još vijesti