Slika nije pronađena

146,267,801 followera više nije dovoljno za održati prvo mjesto kao najpraćenija ženska osoba na Instagramu.

Borba na Instagram za što veći broj pratitelja je u punom zamahu. Titulu najpraćenije ženske osobe već je neko vrijeme držala Selena Gomez, a bila je ujedno i druga najpraćenija osoba na svijetu. Osoba koja ima najviše pratitelja na Instagramu je Christiano Ronaldo koji broji 155,894,992, a ispred njega je samo glavom i bradom Instagram, koji ima 282 milijuna.


Do nedavno najpraćenija ženska osoba, Selena Gomez, svoju je poziciju izgubila vjerojatno zbog toga što se na neko vrijeme odlučila povući s društvenih mreža. U rujnu prošle godine objavila je selfie s informacijom da se povlači, a nakon mjeseci tišine, tek se sredinom siječnja vratila.


No, unatoč tome, sada je njenu brojku pratitelja prestigla Ariana Grande, koja trenutno obara rekord za rekordom. Možda je vrijeme i da se Christiano Ronaldo uplaši za svoju poziciju najpraćenije osobe, jer Ari ne staje.
U zadnje je vrijeme Ariana zbog svoje glazbene aktivnosti, ali i  redovitim objavama na društvenim mrežama u kratkom roku od samo 4 mjeseca, dobila preko 13 milijuna novih pratitelja. Od novog albuma, glazbenih spotova i pjesama koje su instantno postale hitovi, svi žele znati što se još sprema, a gdje prije dobiti informaciju nego na Instagramu.


Trenutno Ariana broji oko 146,311,467 pratitelja, a Selena 'samo' 146,274,798. Borba je neizvjesna, a da li će se Selena vratiti na vrh sada kada se vratila na društvene mreže?

Foto: Youtube printscreen/ Instagram/ freepik -  creativeart

M.T.

Pogledajte još:

[OMG] Oni imaju najviše followera na Instagramu - ne bi nikad pogodili tko je zauzeo prvo mjesto

Najpopularniji Instagram profili – friški popis celebova koji imaju preko 100 milijuna followera!

Najpopularniji kućni ljubimci na Instagramu – oni imaju više followera od vas i nas (zajedno)!

Selena Gomez najpraćenija instagram pratitelji

Još vijesti