Kim Kardashian

I ptice na grani znaju koliko Kim Kardashian zna biti ekstravagantna u izborima svojih outfita. No, u nekima je ili odlučila riskirati te se pomiriti s činjenicom da će joj biti neudobno ili je optimistično zaključila kako s tim modnim kombinacijama neće imati problema – no, pogriješila je.

Kim zaista često ima nezaboravljive pojave na raznim događajima ili crvenim tepisima. No, ove modne kombinacije su baš specifične jer su Kim u nekom trenutku onemogućile kretanje ili nešto sasvim drugo, piše Metro. U svakom slučaju, ne bismo joj htjeli biti u koži.

1.Uska haljina do gležnjeva

 

 

Ovu haljinu premijerno smo vidjeli prošli tjedan na Met Gali, a poslije su objavljena i videa koja pokazuju koliko je Kim bilo teško hodati u ovoj ekstra uskoj haljini koja joj seže čak do gležnjeva. Cijelo vrijeme je radila minijaturne korake kako bi se kretala, a i bila joj je potrebna pomoć njezinog novog dečka, Petea Davidsona.

Kim Kardashian Kim K. otkrila što je sve spremna napraviti za dobar outfit – rijetko tko bi išao OVAKO daleko

2.Trake po cijelom tijelu

 

 

Zbog ovog odijela nam je sada i žao Kim. Ona u ovom odijelu nije ni mogla otići na wc, tako da se na nekoliko sati morala pomiriti s činjenicom da ne može niti piškiti! U ove Balenciaga trake je bila omotana od glave do pete, a i izgleda poput skulpture i to sve zbog jedne modne kombinacije!

3.Zategnuta haljina u struku

 

 

Ovaj spektakularan outfit je Kim nosila 2019. godine na Met Gali. Mnogi se sjećaju te njezine haljine i mnogi misle da joj je to najbolja modna kombinacija od svih Met Gala. No, ono što nas muči je njezin ekstra tanak strukić u kojem nije mogla niti normalno udahnuti i izdahnuti. Očito kako su joj taj dio zaista zategnuli kako bi stvorili ekstra tanak struk, što izgleda pomalo neprirodno, ali i neudobno.

Kim Kardashian ušetala u sobu Cura se snimala u ogledalu i onda ostala u čudu – u sobu joj ušetala svjetski popularna zvijezda

4.Uski lateks

 

 

Ako nam se nešto ne sviđa, onda je to definitivno lateks. Samo još jedna njezina kombinacija gdje je u nečemu od glave do pete, a u ovom slučaju je to lateks od kojeg ima čak i rukavice. Izgleda zaista neudobno, ali i kao da se osoba užasno znoji ispod tog materijala.

Kim Kardashian Kim Kardashian obukla 'najpotrganije' traperice ikada – je li ovog puta pretjerala? [FOTO]

5.Maska i preko lica

 

 

Još jedan Met Gala look koji je zavladao društvenim mrežama tada kada se održao. Naime, Kim se tada odlučila za crnu, a i pomalo čudnu kombinaciju u kojoj joj nismo niti mogli vidjeti lice jer joj je bilo prekriveno tkaninom. Zbog tog dodatka, Kim nije baš vidjela kuda hoda ispred sebe.

6. Prekrivene ruke

 

 

Kim u ovoj haljini izgleda stvarno lijepo i ona joj lijepo stoji, ali postoji mali problem u haljini. Taj problem je činjenica da ona ne može podići ruke niti micati ih s obzirom na taj gornji dio haljine koji je doslovno pripijen uz njezine ruke. No, ova haljina joj, bez obzira na to, zaista lijepo stoji!

kim kardashian moda Modne kombinacije kretanje uska haljina