Kim Kardashian ušetala u sobu

Što misliš kakav je osjećaj kada ti u sobu prilikom snimanja uleti neka ekstra popularna osoba? Upravo to se dogodilo ovoj curi koja je ostala u čudu kada se snimala u ogledalu, a u tom trenutku joj je u sobu uletjela jedna svjetski poznata osoba!

Jedna djevojka je na svojem TikTok profilu podijelila video za kojeg mnogi misle da je uopće ilegalno pogledati ga. Radi se o videu u kojem se ta cura snimala u ogledalu jedne sobe, a baš u tom trenutku joj je u sobu uletjela, ni više ni manje, nego Kim Kardashian.

Kim Kardashian PRIJE Kako je izgledala Kardashian-Jenner obitelj na početku slave vs. danas [FOTO]

Na videu je očito kako se je cura snimala u ogledalu te je vidljivo kako je u tom trenutku osjećala veliku količinu samopouzdanja, kao što je i sama napisala, a onda joj je u sobu ušla osoba za koju neki smatraju da je ideal ljepote ovog stoljeća.

 

@yeshipolitoo The woman was too stunned to speak #kimkardashian ♬ original sound - yeshipolito

 

No, Kim je taj susret zapravo odigrala spontano, a vrlo vjerojatno zato jer nije željela da se ta cura osjeća posramljeno jer ju je ulovila usred snimanja u ogledalu – to su zamijetili i mnogi u komentarima. Odmah nakon ulaska Kim je rekla: 'O moj bože, oni imaju moju haljinu' – nismo ni očekivali ništa manje od ove Instagram dive!

Kim Kardashian Kim Kardashian obukla 'najpotrganije' traperice ikada – je li ovog puta pretjerala? [FOTO]

kim kardashian BLAM snimanje u ogledalu sok

Još vijesti