Za modu nekada treba i trpjeti. Ili se barem tako kaže. Većina nas nije ipak spremna previše trpjeti kako bi izgledala dobro, ali ima i onih koji će izdržati baš SVE, ako to znači da će izgledati top. Jedna od tih ljudi je i Kim Kardashian.

Navikli smo već vidjeti Kim u prilično čudnim i neobičnim outfitima za koje smo se pitali kako u tome može uopće biti više od 5 minuta. Ali to je Kim, spremna za modu napraviti baš sve. Neke od outfita koje je do sada nosilo jasno je da nisu bili najudobniji, ali njoj to izgleda niti malo ne smeta. U nedavnom gostovanju kod Ellen u 'The Ellen DeGeneres Showu' dotaknula se i te teme. Jako joj je bitno izgledati top i ostaviti što upečatljiviji dojam svojim outfitima pa je spremna nositi bilo što i ići do svih mogućih granica.

Slika nije pronađena Kim Kardashian obukla 'najpotrganije' traperice ikada – je li ovog puta pretjerala? [FOTO]

Tako je rekla da ju nije briga koliko je nešto neudobno ili koliko dugo u tome treba biti, ona će to nositi. Ono što je sve ipak najviše iznenadilo je kada je izjavila da je čak spremna ići toliko daleko za outfit da nosi i pelene! Ukoliko bi bilo nemoguće taj outfit skidati i oblačiti svaki put kada treba na wc.

 

 

Rijetko tko bi pristao ići baš ovoliko daleko zbog outfita, ali Kim je spremna na sve. S obzirom da joj neobični outfiti nisu strani, ispričala je Ellen da je već spremna za sve buduće čudne outfite i da ima kod kuće zbog toga kutiju pelena za odrasle. Da budu tu ako zatrebaju. Čak je mislila da će joj pelene možda i trebati kada je išla polagati ispit na pravnom fakultetu, ali na svu sreću, za sada još nisu trebale.

Slika nije pronađena Kako je izgledala Kardashian-Jenner obitelj na početku slave vs. danas [FOTO]

kim kardashian Moda pelene outfit

Još vijesti