Galerija Kim Kardashian Kim Kardashian - 11 Kim Kardashian - 10 +5 Kim Kardashian - 9

Kim Kardashian ima osebujan stil odijevanja, ali nekada nas svejedno uspije pomalo iznenaditi. Traperice kakve je obukla za svoju posljednju fotku na Instagramu vjerojatno rijetko tko ima hrabrosti nositi u javnosti.

Kim Kardashian ima stil koji varira između 'običnog' i 'totalno over the top', a ovog je puta otišla u ovu drugu krajnost. Bilo je nemoguće ne zapaziti njen najnoviji outfit jer odskače. Glavni dio outfita su svakako traperice. Najpotrganije traperice koje postoje. Doslovno ne mogu biti više rasparane od onoga kako jesu. Jedini materijal koji imaju je sa strane nogavica! Naravno da njoj stoje top, ali rijetko tko bi imao hrabrosti ovako nešto odjenuti za u javnost. Nije pokazala kakve su sa stražnje strane, ali nadamo se da tamo ipak imaju materijala.

 

 

Jesu li kul ili je Kim ovog puta ipak malo pretjerala? Definitivno su posebne, to nitko ne može poreći. S druge strane, ne izgledaju baš pretjerano udobno niti nešto u čemu bismo voljeli provesti više od sat vremena. Najveće je pitanje ipak kako ih je uspjela staviti na sebe? Kada neke traperice imaju više poderotina na sebi, noga nam stalno prolazi kroz te proreze dok ih oblačimo. I onda to zna trajati dulje nego što treba. A ove imaju itekako puno proreza! Nema šanse da ćeš pronaći hlače s više proreza od ovih njenih.

kim kardashian Kim otkrila zbog kojeg crvenog tepiha i modne kombinacije je neutješno plakala, a nije ni bila pozvana

Kourtney Kardashian Kim će biti ljubomorna: Kourtney Kardashian je prva od svojih sestara kojoj je ovo pošlo za rukom!

Tko je bio najzgodiniji dečko na svijetu one godine kada si se ti rodila? Provjeri! 2007. - Matt Damon 2006. - George Clooney 2005. - Matthew McConaughey +11 2004. - Jude Law

kim kardashian outfit Moda Traperice

Još vijesti