Kim Kardashian i Kylie Jenner s pixie frizurom

Kardashianke su apsolutne kraljice kada je organizacija rođendanskih proslava u pitanju, a ovaj su puta nadmašile same sebe.

Uoči proslave 67. rođendana Kris Jenner, poznate sestre maskirale su se, ni manje ni više, nego u svoju majku. Kim, Korutney, Kylie i Khloe obukle su neke od njezinih najupečatljivijih modnih izdanja i tako podsjetile na najbolje outfite protekom desetljeća.

Kylie se obukla u Krisino izdanje od prije 33 godine, dok je Kim uskočila u zelenu šljokičastu haljinu, kakvu je njezina majka nosila na Božić, pred 10 godina. Khloe je obukla dugi bijeli ogrtač s ružama, a Kourtney je bila u trenirci, baš kao i Kris u glazbenom spotu Ariane Grande „Thank U, Next“.

 

 

No svima im je zajednička bila kratka pixie frizura, koja je postala već zaštitni i prepoznatljivi znak najpoznatije momagerice na svijetu. Čak se i slavljeničina najstarija unuka North umaskirala u svoju poznatu baku te baš kao mama Kim i njezine tete, nabacila periku.

 

@kimandnorth

 

♬ Underneath The Tree - christmas>>

 

 

Nevjerojatno je kako svim curama klana „Kardashian-Jenner“ dobro stoji kratka kosa. Toliko dobro, da smatramo kako ne bi pogriješile, odluče li skratiti svoje duge uvojke i promijeniti imidž.

Kojoj bi curi iz klana „Kardashian-Jenner“ najbolje pristajala kratka kosa?

Ukupno glasova:

 

Klan Kardashian-Jenner kardashianke kim kardashian Kris Jenner Khloe Kardashian Kourtney Kardashian Kylie Jenner pixie frizura momagerica

Još vijesti