Galerija Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +4 Kim Kardashian - 2

Kardashian-Jenner obitelj voli putovati, ali ne dolaze baš na naša područja. Kim će sa svojom djecom doći ovo ljeto jer se otvara dućan njenog brenda.

Ukoliko se poklopi da ste u isto vrijeme u istom gradu možda imaš i šanse sresti Kim Kardashian. Naime, kako piše srpski portal Mondo, Kim ovog ljeta u lipnju stiže na par dana u Beograd u Srbiju. Otvara se prvi dućan njenog brenda na ovom području i to je dovoljan povod da doleti na dva dana polovicom lipnja. Kako pišu srpski mediji, odsjest će u jednom poznatom hotelu, a zna se već i lista njenih zahtjeva. Naravno da Kim zahtjeva osiguranje i zaštitare koji će ju pratiti 24 sata, a osim toga želi i da joj bude dostupan za korištenje izlaz iz hotela koji inače koristi osoblje.

Voyage - 2 Voyage se fotkom pohvalio da kupuje u dizajnerskom dućanom – evo što si je ovaj put priuštio

Dodatno, želi da u svakom trenutku ima dostupnih 10 automobila – kako bi neki od njih bili mamci za paparazze koji će ju sigurno pratiti u stopu.

 

 

Odsjest će u apartmanu hotela gdje želi da uvijek bude buket svježeg cvijeća i da joj se hrana donosi u sobu. Nakon službenog otvorenja dućana, bit će organiziran i luksuzni party na koji će biti pozvane i neke slavne osobe iz Srbije koje će ju ovom prilikom moći upoznati. Za sada, Kardashian-Jenner obitelj još službeno nije dolazila nigdje u našu blizinu, a ovaj posjet Srbiji je najbliže što će ju fanovi s ovog područja imati prilike vidjeti.

Kylie Jenner - 3 Kylie Jenner pokazala prvi badić sezone – evo kakav ona kaže da će se badić nositi ovog ljeta

kim kardashian Srbija balkan dolazi na balkan ljeto 2024.

Još vijesti