Galerija Barbi Afrika - 6 Barbi Afrika - 1 Barbi Afrika - 2 +2 Barbi Afrika - 3

Misliti da šminka iz drogerija nije jednako dobra kao skupa je totalno pogrešno! Tamo se može pronaći itekako dobrih proizvoda. Hrpa influencera i poznatih osoba zapravo većinom koristi te jeftinije proizvode.

Barbi Afrika na fotkama i u videima često ima jaču šminku, ali to nije ono kako izgleda u svojoj svakodnevici. Naravno da se tako ne šminka, ipak za svaki dan to malo smanji. I dalje izgleda našminkano, ne pokušava postići 'no makeup' makeup, ali ono što je posebno kul je da koristi proizvode koji su cijenom svima prihvatljivi.

Šminka Drogerijska šminka je zakon: Top 10 jeftinih proizvoda koji ne prestaju oduševljavati

Ona je osoba koja voli naglasiti oči tijekom šminkanja i zato kada dođe do tog dijela šminkanja, koristi čak i umjetne trepavice. Fanove uvijek zanima koje točno to proizvode koriste influenceri da bi izgledali tako kako izgledaju na videu ili fotkama, a evo koji su to Barbini favoriti.

 

@barbiafrika#fyp #barbiafrika ♬ original sound - lyrics

 

Tekući puder: Aura Cover Me
Korektor: Aura Touch Up
Puder u kamenu: Essence Mattifying puder
Konturiranje: Llums paleta za konturiranje
Rumenilo: proizvod koji je dobila od fana
Highlighter: Revolution highlighter u srcu
Puder za obrve: Golden Rose
Tuš: Essence Liquid Ink
Maskara: Essence Extreme Volume
Trepavice: Aura trepavice 23
Olovka za usne: Aura u nijansi 31
Tekući ruž: Essence Stay Matte u nijansi 01

 

 

Ono što je posebno slatko u cijeloj priči je da koristi proizvod koji je dobila od fana! Osim što tako pokazuje da joj je stalo do svojih pratitelja, pokazuje i da njihove poklone ne baca ili da ih doživljava. Aura i Essence su definitivno njeni najveći favoriti kada je šminka u pitanju!

Maybelline Vinyl tekući ruž Jednu stvar ne smiješ napraviti s novim Maybellinovim ružem – zbog toga će ti se preslikavati

barbi afrika šminkanje Proizvodi šminka što koristi koje koristi makeup

Još vijesti