Kim Kardashian i Pete Davidson

U velikoj većini slučajeva, svi se nekako uvijek užasavaju susreta sa svojim bivšima.

No, to nije slučaj s Kim Kardashian i Peteom Davidsonom. Nakon što su prekinuli vezu u kolovozu prošle godine, susreli su se jučer na Met Gali. I dok bi velika većina nas pokušala nekako izbjeći bivše, čini se kako su ovo dvoje ostali totalno cool prilikom susreta. 

 

 

Kim je čavrljala s Usherom, a sudeći prema fotografijama, Pete se odlučio „ubaciti“ u njihovo društvo. I dok je Kim gledala u Ushera, Pete je gledao u Kim i imao osmijeh od uha do uha. Na drugoj fotki vidimo Kim kako drži ruku prema svojem bivšem pa ostaje nejasno je li ga pokušala ušutkati ili ga je samo željela dodirnuti.

Met Gala za ovaj bivši par ima posebno značenje, na tom su se događaju prvi puta susreli u svibnju 2021. Prošle su se godine pojavili kao par kad je Kim nosila kultnu haljinu Marilyn Monroe i dok joj je Pete pomagao da se popne po stepenicama u uskoj haljini.

Iako su se razišli, ostali su u dobrim odnosima. Kako su pisali američki mediji, bilo im je preteško održavati vezu, zbog zahtjevnih rasporeda.

Odjevne kombinacije s Met Gale 2023: Što su nosile Kardashian sestre i kako je Rihanna opet ukrala show Kendall Jenner i Billie Eilish Dua Lipa Cara Delevingne +20 Kendall Jenner

susret bivših susret Kim Kardashian i Pete Davidsona Kim Kardashian i Pete Davidson met gala 2023 Kim Kardashian na Met Gali Pete Davidson na Met Gali

Još vijesti