Galerija Kendall Jenner i Billie Eilish Rihanna Cardi B +8 Jenna Ortega

Posvuda možeš vidjeti što su zvijezde nosile na crvenom tepihu Met Gale, modnom događaju proljeća. Ono što posvuda ne možeš vidjeti su outfiti koje su nosili na after party, a ima prilično zanimljivih. I malo pretjeranih.

Na after partyju su odjevne kombinacije postale još hrabrije i riskantnije. Zvijezde su si dale oduška i pokazale malo više kože. Crveni je tepih ovogodišnje Met Gale bio prepun odličnih odjevnih kombinacija, ali i nekih fejlova, haljina koje se nisu izdvojile i koje će biti zaboravljene u roku dok kažeš keks. Nakon svečane večere, bilo je vrijeme za zabavu.

Kim Kardashian i Pete Davidson Kako to izgleda kad se bivši susretnu? Evo kako su Kim Kardashian i Pete Davidson reagirali jedno na drugo

Prvo presvlačenje pa onda odlazak na after party. Sva velika imena, od Rihanne do Kendall Jenner pojavila su se i na afteru. Kako su izgledali na ovom crvenom tepihu i što su nosili? Pogledaj u galeriji iznad! Ukoliko već nisi, baci oko i na galeriju ispod gdje su odjevne kombinacije s glavnog crvenog tepiha Met Gale. Zvijezde večeri su definitivno bile Dua Lipa i Rihanna, a netko se pojavio i u kostimu mace. Met Gala je definitivno bila za pamćenje i o nekim će se lookovima pričati i mjesecima kasnije.

Odjevne kombinacije s Met Gale 2023: Što su nosile Kardashian sestre i kako je Rihanna opet ukrala show Kendall Jenner i Billie Eilish Dua Lipa Cara Delevingne +20 Kendall Jenner

 

met gala 2023 odjevne kombinacije outfiti After party slavni haljine što su nosili Moda crveni tepih

Još vijesti