Galerija Sofia Richie - 5 Sofia Richie - 1 Sofia Richie - 2 +4 Sofia Richie - 3

Odijevanje po receptu Sofije Richie ti može pomoći da izgledaš jednostavno, ali istovremeno i fensi. Njen stil može biti u kategorijama „tihog luksuza“ ili „old money estetike“.

Sofia Richie je prava modna IT djevojka. U zadnjih godinu dana je postala od mnogima nepoznate osobe do glavne modne djevojke čiji stil cure masovno kopiraju. Sofia uvijek izgleda tako sređeno i luksuzno, ali istovremeno i tako jednostavno. Svatko se može odijevati kao ona, samo treba znati neke njene trikove kojima se koristi. Ima par formula za složiti super outfit koje voli redovito koristiti iznova i iznova. Što je najbolje, recepte za slaganje kombinacija koje ona koristi, može koristiti i svatko drugi. Nije ništa komplicirano niti neizvedivo iako možda tako na prvu izgleda. Ako želiš izgledati kao da si u „old money“ estetici, onda će ti ove formule koje koristi Sofija pomoći.

Hailey Bieber Modne lekcije Hailey Bieber: 6 zimskih savjeta kojih se ona drži u svojim outfitima

1.Obična majica i traperice + sako

 

 

Sofia ne voli komplicirati i ovo je savršen primjer toga. Traperice ravnog kroja su njen omiljeni model, a nosi ih s običnim majicama u neutralnim bojama – najčešće bijelom i na to doda sako. Tako jednostavno, a izgledat će sređeno i luksuzno. Posebno će dobro izgledati na gležnjače ili sandale na peticu, ali ako to ne voliš nositi i bijele su tenisice dobar izbor.

2.Crno od glave do pete

 

 

Crna boja izgleda elegantno. Kada si u nedoumici što odjenuti, crno od glave do pete je nepogrešiv izbor. To zna i Sofia, a često se ovim receptom koristi kada su u pitanju neka posebna događanja na koja ide.

3.Neutralni tonovi

 

 

Dobra stvar s neutralnim tonovima je ta da će većinom svi takvi komadi ići zajedno i izgledati dobro. Sofia voli sve boje koje su u neutralnom spektru i najčešće ćeš ju vidjeti upravo u njima. Iako nekada voli odjenuti i nešto upadljivije, neutralni su joj tonovi omiljeni.

Outfiti Kakve su hlače u trendu ove godine, a kakve su out? Stilisti kažu da će se ovih 6 sigurno nositi

4.Strukirana odjeća ili bilo koji način naglašavanja struka

 

 

Ako odjeća i nije strukirana i sama po sebi ne naglašava dovoljno struk, Sofia doda remen u struku. Naglašavanje struka odjećom može pomoći da ti tijelo vizualno više izgleda kao da je u obliku pješčanog sata.

5.Monokromatski look

 

 

Cijeli outfit u jednoj boji je još jedna od formula u odijevanju koju Sofia redovito koristi. Nekada će to biti crna boja, a nekada ružičasta, narančasta ili bijela. Voli nositi komplete ili haljine s dodacima u istoj boji.
 

Sofia Richie modne lekcije formule za outfit odjevne kombinacije old money estetika tihi luksuz kako se odijevati slaganje outfita

Još vijesti