Hailey Bieber

Hailey Bieber uvijek izgleda tako dobro kada ju paparazzi uhvate na ulici. Naravno, kao i brojne druge slavne osobe, i Hailey ima stilisticu s kojom surađuje i koja je djelomice zaslužna za sve njene lookove o kojima se priča.

Zima je tek krenula, ali Hailey je već do sada imala neke odlične odjevne kombinacije za hladnije dane. Ukoliko voliš njen stil, onda će ti i ovi savjeti sigurno dobro doći. Pomoći će ti da izgledaš sređeno ove zime i za one dane kada samo imaš za obavljati obaveze, ali i za one dane kada ideš negdje i imaš neko posebno događanje za koje se moraš malo više srediti. Što to Hailey voli nositi kada zahladi i koje sve modne trikove i ideje možeš prepisati od nje? Izdvajamo ti 6 zimskih savjeta kojih se Hailey ove sezone drži u svojim outfitima.

Hailey Bieber Hailey Bieber je pokazala kako se našminkati za blagdansko vrijeme – može poslužiti i za svaki dan

1.Crveno za svečana događanja
Doček Nove godine, božićni party, svoj rođendan, kakav god da imaš poseban dan do kraja godine – Hailey bi ti vjerojatno preporučila crvenu haljinu. Crvena je hit boja ove zime, a crvene haljine izgledaju posebno božićno i idealne su za ovo doba godine.

 

 

 

 

2.S crnim od glave do pete ne možeš pogriješiti
Kada si u modnoj krizi, ovo je rješenje koje će te uvijek izvući. Crno od glave do pete uvijek izgleda dobro, stajliš i elegantno. Tu ne možeš pogriješiti.

 

 

3.Minice se nose i zimi
Hailey ove zime OBOŽAVA nositi minice, i to one što je kraće moguće. Tvoje ne moraju biti tako kratke, ali te ipak Hailey može inspirirati da ovaj komad ubaciš u svoje outfite. Nekada ih nosi s užim majicama, ali već smo ju nekoliko puta mogli vidjeti i kako kombinira minicu i oversized majicu koja ju djelomično i prekrije.

 

 

4.Slojevi
Kada je hladno, slojevi će ti pomoći. Ispod veste ili džempera obuci još jednu majicu – u neutralnoj boji poput crne ili bijele, a ako se malo i vidi, nema veze. Također, najlonke i niske čarape izgledaju odlično zajedno, a noge će ti biti sretnije i toplije.

 

 

5.Haljine koje nisu za ovo doba godine se i dalje mogu nositi s dugom majicom ispod
Ako imaš haljinu koja je bez rukava ili ima naramenice, možeš ju nositi i dalje, samo ispod nje obuci duge rukave. Na nekim će haljinama ovo izgledati dobro, na nekima baš i ne. Kožne haljine će primjerice uvijek izgledati super u ovoj kombinaciji.

 

 

6.Što veći i oversized kaput
Hailey kaže da se ove zime nose veliki, dugački, oversized kaputi. Često ju možemo vidjeti u upravo takvim modelima, a samo mijenja boje, od crne, preko tamno plave do bordo.

 

 

Zimski outfit Zimski modni dodatak koji ove godine cure obožavaju – odjednom kao da ga svi nose

hailey bieber Moda stil hailey bieber za zimu modne lekcije što hailey nosi Modni trendovi zimski outfiti inspiracija za outfite modni savjeti hailey bieber

Još vijesti