Ariana Grande i Vanessa Hudgens

Nemoj se previše zabrinjavati oko toga što si niska jer to uopće nije loše. Postoji i puno slavnih osoba koje su jako niske, a evo koje modne savjete možeš pokupiti od njih.

Ne trebaju ti dizajnerske krpice da bi se odijevala kao slavne osobe. Samo trebaš promatrati njihove outfite i brzo ćeš uočiti koje to stvari nose non stop. Bitno je da pronađeš one slavne koji imaju slično tijelo kao i ti, kao i sličnu visinu. Za mnoge zvijezde ne bi nikada rekla da su tako niske koliko jesu, ali Florence Pugh, Ariana Grande, Vanessa Hudgens, Shakira, Kim Kardashian, Emilia Clarke…sve su one ispod metar i šezdeset. Ovo su neke modne lekcije koje su one usvojile i koje vole koristiti redovito.

Sofia Richie - 5 Kako izgledati luksuzno: 5 formula u odijevanju koje koristi Sofia Richie

1.Minice
Sigurno si primijetila da Ariana Grande obožava nositi minice i kratke haljinice. Non stop si ju mogla viđati u tome, a to se nije promijenilo ni do danas. Na ovaj način naglašava noge i čine se da su dulje nego što jesu.

 

 

2.Hlače i cipele iste boje
Kada želiš izgledati više, jedan trik kojim se koriste i poznate cure je da nose hlače, haljinu ili suknju u istoj boji kao i cipele. Tako će se sve stopiti i noge će ti automatski izgledati dulje.

3.Naglasi struk remenom ili pokaži malo kože s crop majicom
Ovisno o tome gdje ideš, možeš naglasiti struk jednim od ova dva načina. To su male tajne kako se vizualno izdužiti da ne izgledaš kao da si se u odjeći "utopila". Široke majica i hlače bez da naglasiš struk će biti totalna kontra.

 

 

4.Traperice do gležnja su super opcija
Idealne traperice su one koje otkrivaju gležnjeve. Niskim je curama nekada teško pronaći traperice prave dužine, ali bitno je da paziš i one predugačke nogavice ili zavrneš ili skratiš kod krojačice kako bi ti stajale laskavo.

Patricia Vodopija Zavirili smo na profile domaćih modnih influencerica – izdvajamo ti 5 jakni koje nose ovo proljeće

5.Uguraj majicu u hlače
Bilo da nosiš usku ili široku majicu, uguraj ju u hlače ili samo zatakni na jednom mjestu, tek toliko da ti se naglasi struk. Pomoći će da si u ogledalu izgledaš bolje i da ti odjeća bolje stoji.

 

 

6.Monokromatski outfiti su ti prijatelj
Outfiti koji se sastoje od više nijansa iste boje je uvijek dobra ideja. Osim što si sigurna da će se sve slagati, bit će laskavo za tvoje tijelo. Super su ideja i kompleti koji već dolaze zajedno. Vizualno će te izdužiti.

 

 

modne lekcije modni savjeti za niske cure niske zvijezde niske slavne cure kako se odijevati ako si niska vizualno izduljiti

Još vijesti