Galerija Baka Prase - 3 Baka Prase - 1 Baka Prase - 2 +5 Baka Prase - 4

Neki su njegovi potezi apsolutno ludi i neobjašnjivi, toliko da se pitamo je li stvarno ozbiljan ili se samo dobro zeza sa svojim fanovima. Sada je objavio da sprema nagradnu igru u kojoj će netko moći osvojiti jedan od njegovih automobila.

Influenceri dosta često znaju imati na Instagramu nagradnjače u kojima daruju svoje fanove nekim poklonima poput šminke ili nekada čak idu toliko daleko da se nekoliko njih udruži pa poklanjaju iPhone. Uvijek nam takve stvari djeluju fejk i namješteno! Sada je Baka Prase objavio svoju nagradnjaču koja je 10 levela iznad svih ostalih. U storyjima je na svom Instagramu počeo pričati da želi jednom fanu pokloniti BMW. Čak je i dopustio pratiteljima da odaberu koji! Kao netko tko se ne razumije u aute, nismo sigurni koji je bolji, ali oba djeluju prilično fensi.

Baka Prase - 2

Sve je krenulo s objavom o tome da je sebi kupio novi BMW i da želi sada pokloniti jedan jednom svojem fanu.

Baka Prase - 1

Je li ovo stvarno ili šala, teško je odrediti. U jednom od storyja je napisao da želi napraviti najveće darivanje na Balkanu, a kako se čini, ako je ovo stvarno, teško da će ga neki drugi influencer moći prestići tako skoro. Jedina dodatna informacija o svemu koju je napisao je da će darivanje biti 3. listopada ove godine i da svi koji žele sudjelovati trebaju zapratiti profil bakaprasegw. I tu dolazi razlog zašto bi neki mogli pomisliti da je sve fejk – profil djeluje kao scam.

 

 

Ako je ovo stvarno, Baka će sigurno ovim potezom osvojiti neke dodatne fanove!

Teodora Popovska Najkontroverzniji balkanski par: 17-godišnja TikTokerica u vezi s poznatim puno starijim reperom

Millie Bobby Brown Millie Bobby Brown je upisala faks: Evo što studira jedna od najpopularnijih mladih glumica

baka prase Darivanje poklanja auto istina ili laž slavni influencer

Još vijesti