Galerija Teodora Popovska Teodora Popovska - 1 Teodora Popovska - 2 +4 Teodora Popovska - 3

Otkad je Teodora objavila s kim je u vezi, i ona i dečko su na udaru kritika. Čekala je 17. rođendan kada je objavila da su zajedno, a sve brine velika razlika u godinama. Imamo i anketu u kojoj nam ti možeš reći svoje mišljenje.

Kolika je razlika u godinama između cure i dečka u redu, a koja je prevelika, toliko da nema smisla i smatra se problematičnom? Rekli bismo da sve ovisi o godinama. Kada imaš 16 godina, velika je razlika za biti u vezi s nekim tko je 5 ili više godina stariji od tebe, ali kada imaš 22 godine, ta razlika više nije toliko problematična i tada je normalna. U ovom slučaju mnogi misle da je razlika u godinama prevelika i zatrpali su profil Relje s porukama da je pedofil. 17-godišnja TikTokerica Teodora Popovska objavila je na svoj 17. rođendan da je u vezi s Reljom Torinnom, koji će navršiti 26 godina ove godine.

 

 

Devet godina je prilično puno, a mnogi se slažu da je to posebno puno u ovoj dobi. Iako je par sretan i o svojoj vezi priča javno i otvoreno, mnogi su zgroženi. Na udaru su kritika vjerojatno više nego bilo koji drugi par s balkanskog područja. Koliko se god oni hvalili svojom vezom, većina ne vidi to kao nešto za hvaljenje. Već kao problem. Svi se zezaju s njima i ostavljaju im komentare koji su prilično grozni. Dok puno ljudi Relju otvoreno naziva pedofilom, drugi se zezaju i ismijavaju s komentarima poput 'Kada ju ideš pokupiti iz vrtića?'.

 

 

Pošto Teodora još nema niti 18 godina i nije punoljetna, ističu da je ovo pedofilija. Što ti misliš? Je li njihova razlika u godinama u redu ili baš i ne?

Što ti misliš o ovakvoj razlici u godinama?

Ukupno glasova:

Već imaju zajedno i pjesmu koja je postala hit! Hoće li se njihova veza pokazati kao ona prava i usprkos svemu će ostati zajedno ili će pritisak sa svih strana postati previše, vidjet ćemo.

Brooklyn i Nicola Brooklyn Beckham još jednu tetovažu posvetio Nicoli: Mnogi misle da izgleda jeftino i nema značenja

Camila Cabello s novim dečkom Camila Cabello ima novog dečka – uhvaćeni u pusicama i držanju za ruke [FOTO]

teodora popovska relja torinno veza balkanski par kontroverzni Razlika u godinama

Još vijesti