Galerija Jacob Elordi Jacob Elordi - 1 Jacob Elordi - 2 +4 Jacob Elordi - 3

Jacob Elordi je prava hollywoodska slatkica – uvijek bio i ostao. Sada su ga paparazzi uhvatili dok je išao po kavu i svima je zapela za oko promjena na njemu – pustio je brkove. S obzirom da je glumac, lako moguće da je to morao napraviti zbog neke uloge.

Jacob Elordi trenutno snima svoj novi film pod nazivom „On Swift Horses“, a jesu li brkovi za ulogu ili ih je jednostavno htio u svom privatnom životu, vidjet ćemo kada izađe film.

Shawn Mendes Shawn Mendes pustio bradicu, a cure razočarane jer tvrde da mu uopće ne stoji

Do sada Jacoba još nismo vidjeli s brkovima, a stoje li mu dobro ili bolje izgleda kada ih nema, procijeni sama za sebe. Komentari ispod fotografija su itekako pozitivni i mnogima se sviđa ova promjena na njemu. Neki se šale da je otključao meksičku verziju sebe, a nas je odmah podsjetio na Ashtona Kutchera – totalno nam zbog brkova izgleda kao on.

 

 

Bez brkova izgleda puno mlađe i ima pravi baby face.

 

 

Sviđa li se tebi više s brkovima ili bez njih?

Sviđa li ti se više Jacob Elordi s brkovima ili bez?

Ukupno glasova:

Osim brkova, još jedna smiješna stvar koja je ljudima zapela za oko je njegova torbica. Na nekim paparazzi fotkama ju ima preko ramena pa se toliko ne kuži, ali na nekima mu je preko ruke, baš kako ju i cure nose i nemoguće ju je ne zamijetiti.

 

 

S obzirom da se radi o ženskoj torbici, pretpostavljamo da nije njegova, već da ju nosi osobi kojoj nosi i kavu. Ipak, to nije zaustavilo ljude da se ne zezaju na račun torbice i kako mu dobro stoji. Torbica je možda čak ispala i zanimljivija od novog izgleda. Za sve koje zanima koju torbicu nosi, to je Bottega Veneta „Andiamo“ torba.

Jacob Elordi Zbog jedne uloge Jacob Elordi skoro odustao od glume: Nije mu se sviđalo što je došlo u paketu s njom

jacob elordi Novi Izgled brkovi kako mu stoje s brkovima Euphoria torbica kako sada izgleda

Još vijesti